Од певача до тенисера... Сви познати мушкарци с којима је Топалкова ћерка била у вези, скоро сви се оженили после ње

Novosti online

16. 01. 2020. у 18:03

Од певача до тенисера... Сви познати мушкарци с којима је Топалкова ћерка била у вези, скоро сви се оженили после ње

Antonio Ahel/ATA Images

Хелена Топаловић (23), ћерка познатог српског певача Милана Топаловића Топалка (43), јавности је позната као велика заводница
Хелена Топаловић (23), ћерка познатог српског певача Милана Топаловића Топалка (43), јавности је позната као велика заводница, али и девојка која осваја срца познатих мушкараца.

Прва Хеленина веза са познатим певачем, уједно и прва јавно пропраћена веза, била је пре осам година, тачније 2012. године, када је Топаловићева упловила у везу са татиним колегом Јоцом Стефановићем.

Хелена и Јоца имали су пуну подршку њеног тате, али годину дана касније међу њима десило се нешто и решили су да се разиђу.
Како се тада коментарисало, обавезе су их одвојиле. Јоца је имао много тезги и посла, а Хелена је морала доста да учи, пошто је тада похађала средњу школу.

Већ две године касније атрактивна Хелена својим облинама успела је да заведе и водитеља Владимира Стојановића.
Њихова романса се догодило само неколико месеци након његовог скандала са бившом вереницом Ана Маријом Жујовић. Они су се наводно трудили да сакрију везу, а Владимир је Хелену током краткотрајне романсе водио на путовање у Италију.

Након романсе са Владом, лепа Топалкова кћи освојила је још једног певача, Слобу Васића.

Њихова емотивна веза била је веома бурна, будући да се причало да су се на једном зимовању опасно посвађали, те су се чак и физички обрачунали.
Ни са овом везом Хелена није имала среће, обзиром да није ни била дугог века. После само седам месеци забављања, они су решили да свако крене својим путем. Као разлог раскида везе, наводило се то што је Слоба пронашао Хеленину љубавну преписку са политичарем и учесником ријалити шоуа, Александром Пожгајем.

Само неколико месеци након раскида са Слобом медији су писали да се упустила у романсу са још једном звездом "Гранда" - Милошем Вујановићем.

Он је данас ожењен Златом Аранђеловић, ћерком Зорице Брунцлик. Међутим, њих двоје су тада тврдили да су само пријатељи.

Медији су чак неко време и спекулисали да је Хелена у вези са Владом Вуксановићем. Како су тада извори открили, манкен је био лудо заљубљен у лепу Топалкову ћерку. Он се недавно оженио и посато отац.

Хелена је сада изгледа одлучила да "заврши" са певачима, па је прешла на спортисте.

По писању медија, Топалкова ћерка се већ седам месеци забавља са босанским тенисером Дамиром Џумхуром. Њих двоје потпуно су се посветили једно-другом и труде се да доста времена проведу заједно, обзиром да Хелена покушава да га прати у стопу и заједно са њим посећује и тениске турнире на којима он игра.

Тата Топалко, који је веома везан за ћерку, не воли да коментарише много о Хеленином избору мушкараца, а и не петља се пуно. Иначе, карактеристично за све Хеленине бивше момке је то што су се скоро сви после ње брзо оженили.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

FTW

16.01.2020. 23:20

Mislim da zavodnica nije pravi izraz,ali mi se čini da smo izgubili moralnu sliku...A,i ako dobro uradim matematiku,mala je sa 15 godina bila u vezi sa momkom koji je tada imao 22...OK...Iskreno nije neka riba(iz aviona se vidi da su joj silikoni,al' ajde)

DK

17.01.2020. 00:35

Ima 23 godine sa 15 prva veza i tako redom, možda sam staromodan. Neka mi neko odgovori, da lje to normalno i cime je ona zaslužila ds puni redove ovih novina. Mozda je još najbolja studentkinja medicine ili PMF? E moja Srbijo

Brateee

17.01.2020. 20:41

Joj brateee mili...koja bruka i sramota ...za roditelja "OCA" ova mala nema ni trunke postovanja ...a i vaspitanja ...tipicna silikonka !!!