ГЕМА Ватс (21) из Енфилда у Енглеској претварала се да је 16-годишњи дечак Џејк како би сексуално злостављала око 50 девојчица, од којих неке имају свега 14 година.

Џејк, односно Гема, путовала је возом по земљи како би имала прилику да упозна што више девојчица. Својим жртвама се упорно представљала као дечак, а своју дугу косу вешто је крила испод качкета. Како би избегла да буде разоткривена носила је широке панталоне, а преко главе би додатно стављала и капуљачу.

Прочитајте још: Зидар силовао ћерку 20 година: Родила му четворо деце, а ЊИХОВА ИМЕНА су прозор у ИЗОПАЧЕН УМ


Гема је направила и лажан Снепчет и Инстаграм профил са Џејковим именом, на који је поставила своје фотографије, када је прерушена у дечака. Исто тако постављала је и снимке на којима се види како вози скејт, и прича дубоким дечачким гласом, користећи речник омладине.

Када би својим жртвама писала, нико из преписке не би могао да закључи да није заиста реч о малолетном дечаку.

Жртве је мамила да јој шаљу бројеве телефона, па би улазила у интимнију конверзацију путем Вотсапа где би од жртава тражила интимне фотографије и где би са њима размењивала ласцивне поруке. На крају би неретко уговорила састанак и уживо.

У заблуду је доводила и родитеље жртава којима се такође представљала као Џејк.

Ватсовој се на терет ставља седам сексуалних напада на малолетнице. Наиме, све девојчице су веровале да су у вези са дечаком, па су неке чак и пристајале на сексуалне односе. Тек накнадно би схватиле да су преварене и да је Џејк уствари жена.

- Ово је неким од тих девојчица била прва веза, прва сексуална веза - рекао је тужилац.

Верује се да је Гема преварила око 50 девојчица, али није познат тачан број оних са којима се лично упознала и ушла у интиммну везу.

Полицији је први пут запала за око у марту 2018. године након што је један педијатар скренуо пажњу на то да сумња да је једна од његових пацијенткиња у вези са доста старијим дечаком. Неколико месеци касније Гема је ухваћена са другом жртвом, али је одмах пуштена, да би у октобру исте године била ухапшена због завођења малолетнице.

У новембру исте године изречене су јој мере забране, које је убрзо прекршила.
Геми прети вишегодишња казна затвора због овог кривичног дела.

(telegraf.rs)