ОСМОГОДИШЊА девојчица умрла је од сепсе након што ју је маћеха натерала својим методама кажњавања да пије из прљаве WCшоље, извештавају медији.


Рајли Џолин Бровнинг умрла је, а после смрти су јој откривене повреде ректума, модрице и опекотине на телу. Њен отац Марти Бровнинг, маћеха Џули Давн Титченел-Бровнинг те Шери Титченел, маћехина сестра, ухапшени су због смрти девојчице у Хилтопу у Западној Вирџинији.


Девојчица је претрпела срчани застој после чега ју је Шери одвезла у болницу. Трио је оптужен за смрт детета која је наступила због занемаривања, а одређена им је кауција у износу од 100 хиљада долара након што су истражитељи открили ужасне животне околности у којима је несрећна девојчица живела.


Титченел-Бровнинг била је бивша краљица избора за лепоту, а своју пасторку је наводно тукла, изгладњивала и бранила јој да пије по три дана.


Како преноси Блуфилд Дејли Телеграф, тукла ју је кашиком и каишом те ју је терала да спава на поду у пелени због честог мокрења у кревет.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Пуштена са психијатрије, па убила бебу


Њена друга кћи сада је у хранитељској породици, а полицији је месецима касније открила шокантне детаље који су сада изашли на видело.


Њено кажњавање је било забрана да пије било шта, није јој чак давала ни воду. Уловила сам је неколико пута како пије из WCшоље и мислим да је тако добила инфекцију која је узроковала сепсу. Говорила сам Рејли да је та вода прљава, али била је жедна”, препричала је.


Малена Рејли је због аутизма и промена расположења морала да пије седам различитих лекова, а неколико пута је завршила у болници на лечењу.


Није јасно због чега нико није пријавио занемаривање детета којега су били свесни и у школи. Наиме, запослени у кантини су признали да је девојчица увек молила да јој дају више хране јер јој, како је тврдила, “нису допуштали да једе код куће”.

(index.hr)