Дечак (12) из Србије направио хаос у Француској: Возио бицикл на ауто-путу, оставио полицију у шоку

Novosti online

14. 12. 2019. у 22:56

Дечак (12) из Србије направио хаос у Француској: Возио бицикл на ауто-путу, оставио полицију у шоку

Фото: Илустрација/Depositphotos

Патрола француске жандармерије остала је у шоку када је видела да је бициклиста који се вози на ауто-путу у ствари 12-годишњи дечак
Патрола француске жандармерије остала је у шоку када је видела да је бициклиста који се вози на ауто-путу у ствари 12-годишњи дечак.

Овај необична ситуација се догодила у четвртак поподне на аутопуту А43 између места рачвања Lyon Saint-Exupery наплатне рампе де Saint-Quentin-Fallavier, пише портал Сви Срби у Паризу.

Пошто су видели бициклисту који вози аутопутем, запослени на одржавању аутопута су брже боље упалили службени аутомобил и кренули за бициклистом.

Пошто су сустигли бициклисту, пажљиво су му се приближили и морали су да га успоре и заграде да би овај стао. Када су изашли из аутомобила чекало их је велико изненађење. Бициклиста је уствари био дете.

Позвана је полиција и патрола жандармерије је преузела дете за које је установила да се ради о дванаестогодишњем дечаку са српским пасошем без сталне адресе боравка који живи у Лиону.

Пошто полиција није успела да ступи у контакт са најближим члановима његове породице дечак је пребачен у прихватни центар L’Isle d’Abeau, наводи портал.

(Сви Срби у Паризу)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације