Елени је ћерка мучки убијена, а онда је уследио шок: Ово се никада никоме није догодило, ДНК показивао невероватну чињеницу

Novosti online

13. 12. 2019. у 18:30

Елени је ћерка мучки убијена, а онда је уследио шок: Ово се никада никоме није догодило, ДНК показивао невероватну чињеницу

Print screen Youtube

Када јој је убијена ћерка, Елена Александровна није могла да се помири са тим
Када јој је убијена ћерка, Елена Александровна није могла да се помири са тим, а тек после њене мучне смрти је сазнала да мала Јана уопште није било њено биолошко дете.

После злочина, клупко је почело да одмотава па се сазнало да је Јану (10), али и њену старију сестру Алину годинама сексуално злостављао очух Јуриј. Он је био главни осумњичени, али се утврдило да иза мучног убиства стоји његов брат Олег.

Јуриј је осуђен на 13 година затвора, а Олег на доживотну. Мајка није знала за пакао кроз који су девојчице пролазиле.

Када је сазнала за стравичан злочин, Елена је морала да идентификује Јанино тело које је пронађено у шуми у лењинградској области. Препознала ју је по одећи коју је носила.

Међутим, анализа ДНК је показала да она уопште није њена ћерка.

Полиција је утврдила да су у болници замењене бебе у јануару 2001. године.

Пронашли су Еленину праву ћерку. Живела је са породицом која такође није имала појма да су им деца замењена након рођења.

У почетку, Елена није могла да прихвати чињеницу да Јана није њено дете и сматрала је да су њену одећу ставили на другу девојчицу.

"Мислим да није моја ћерка та која је пронађена мртва", рекла је тада.

Ипак, ДНК анализа је све потврдила. Јанин узорак се поклапао са другом породицом.

Да ствар буде гора, Елени није допуштено да види своју биолошку ћерку због шока који би девојчица могла да претрпи када сазна шта се све у међувремену догодило.

(Мирор.ук)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације