Црногорка коју је Поповић избацио из ЗГ дошла на снимање: Уследио је окршај о којем сви брује

NovostiOnline

11. 12. 2019. у 18:16

Црногорка коју је Поповић избацио из ЗГ дошла на снимање: Уследио је окршај о којем сви брује

Instagram

Тежак је хлеб кафанских певачица: Бесане ноћи, развучени осмех и кад им се плаче...
Девојка по имену Маријана Јукић (26) која је по струци дипломирани правник увелико наступа по клубовима у Загребу и Београду.

Ова ватрена Црногорка не жали што је годинама грејала столицу како би дипломирала. Уместо одела и гомиле папира, одлучила се за вруће сукње и потпетице јер како каже "више се исплати певати, него се бавити правом". У музичку причу стасала је као црнка, а сада прву песму снима као плавуша.

Родом је из Андријевице, место које се налази на североистоку Црне Горе, а каже да није било лако одрастати у месту са мање од 6.000 становника, где сви о свакоме све знају.

- Предивно! То је једно мало место пуно великих људи. Ретко успевам да посетим родни град како би срела све драге људе, али мислим да ме суграђани максимално подржавају и бодре у сваком мојем новом потхвату - открила је млада певачица.

Своје вокалне способности показала је и у музичком такмичењу Звезде Гранда без неког већег успеха, а како је певати испред стручног жирија открила је Маријана.

- Огромна је одговорност наступати пред жиријем и пред милионима људи крај екрана, али исто тако изазов и незаборавно искуство. Нисам никад успела да певам без треме. Она је део мене, али је вешто скривам. Уживам у својим ливе наступима у клубу и на свадбама и срећна сам срећном кад знам да сам ја делом заслужна за нечији незабораван дан или вечер - испричала је она за 24.хр.

Маријана се ове године није појавила као такмичарка у већ поменутом музичком такмичењу, а како је открила - то се догодило искључиво зато што ју је продукција наводно уценила.

Она се ове године у такмичењу појавила, али као подршка својој другарици, а када ју је Саша Поповић препознао стару такмичарку упитао ју је:

- Па ја сам те тек сад приметио. Па где си ти, је л' си у Немачкој опет?

- Па ви сте ми рекли да бирам између љубави и Звезде Гранда, а ја сам изабрала љубав - одговорила му је Маријана.

На последњем појављивању није бриљирала као у претходним круговима. Жири ју је критиковао, док ју је једини Поповић бранио. Рекао је да је наступала по Немачкој па се због тога није добро припремила. Међутим, Маријана је на крају искрено рекла како је била код дечка. Три пута су јој пропадале карте због наступа у шоу. Више није могла да приуштити да на такав начин баца новац па је жртвовала пробе како би видела дечка.


(telegraf.rs)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације