Трагедија на дан венчања: Младожења чекао трудну младу пред олтаром, а онда су стигле застрашујуће вести

Novosti online

11. 12. 2019. у 14:08

Трагедија на дан венчања: Младожења чекао трудну младу пред олтаром, а онда су стигле застрашујуће вести

Twitter Opaqlife.com@opaqlife

Трудна млада преминула је од можданог удара само неколико минута пре него што је требало да стигне до олтара
Трудна млада преминула је од можданог удара само неколико минута пре него што је требало да стигне до олтара, а иза себе је оставила тужног вереника и бебу хитно порођену царским резом.

Медицинска сестра Џесика Гуедес из Бразила била је шест месеци трудна и наизглед здрава кад се почела осећати лоше у лимузини на путу до цркве у Сао Паулу у недељу. Њена породица прво је мислила како пати од тескобе уочи церемоније након што се пожалила како осећа вртоглавицу и болове у врату.

Нису били свесни да болује од прееклампсије, која ће јој ускоро одузети живот. Лекари су је прогласили мртвом убрзо након доласка у болницу, преноси Daily Mail.

Њен вереник, ватрогасац Флавио Гонзалес који ју је већ чекао при олтару, био је изненађен кашњењем. Но у просторију је тада улетела рођака тражећи помоћ након што се млада онесвестила у ауту.

„Био сам забринут јер сам је чекао код олтара и дуго јој је требало да дође. Њена рођакиња дотрчала је и рекла ми је да се онесвестила“, рекао је несуђени младожења бразилском магазину Crescer.

„Отворио сам врата аутомобила, а она је лежала, но повратила је свест и разговарала је са мном. Рекао сам јој: ‘Драга, овде сам'“, рекао је Флавио који је вереници пружио прву помоћ.





Она му је одговорила да је све у реду, но да има јак бол у леђима и врату. Извадио ју је из лимузине и затражио помоћ од својих пријатеља ватрогасаца који су били тамо као гости. 30-годишњакиња одмах је превезена у болницу, а према лекарском извештају, доживела је мождани удар због прееклампсије и унутарашњег крварења што је значило да су хирурзи били присиљени уклонити јој матерницу.

С обзиром на озбиљност случаја, медицински тим обавио је хитан царски рез како би спасио живот бебе и младе маме, но она је преминула након операције. Sophia је рођена с 930 грама и 34 цм, на интензивној је, те ће у болници вероватно остати барем два месеца.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације