Девојчица (16) силована је у Гимназији Mayde Creek у Хјустону. Њу је младић 11. разреда у холу школе, а несрећна девојчица је вриштала пола сата, али јој нико није помогао иако су у том тренутку часови били у току.

Ужас се догодио 22.новембра. Девојчица је рекла да је напао младић чије име не зна, да је оборио на под , а потом био врло насилан.

- Оборио ме је на под, а затим откопчао панталоне, после тога је пчео да ме додирује, окренуо ме и силовао - рекла је девојчица која је хтела да остане анонимна.

Девојчица је рекла да је вриштала тих пола сата, али да нико није пришао да јој помогне. Напад на њу се завршио када се огласило звоно за крај часа. Према њеним речима, дечак, је устао, закопчао шлиц и мирно одшетао.

Родитељи силоване девојчице су бесни.

- Знате, моја ћерка је била невина пре овог напада. Њено прво искуство је силовање - рекла је девојчицина мајка. - Бесна сам. Моје стање се може описати речима дам у дубокој мрачној рупи. Силоватељ мора да одговара.

Иначе, девојчицина мајка је случај пријавила школи која тренутно ради на решавању овог случаја.

- Када моја ћерка дође у школу, очекујем да је на сигурном. Најмање што професори могу да учине за њу је да буде безбедна - рекла је бесна мајка.