Меланија напала професорку јер је прозвала њеног сина Барон

Танјуг

05. 12. 2019. у 15:45

Меланија напала професорку јер је прозвала њеног сина Барон

Фото Twitter@FLOTUS

Прва дама САД Меланија Трамп опоменула је професорку која је током саслушања у процес опозива Доналда Трампа направила шалу на рачун имена њиховог сина Барона
Прва дама САД Меланија Трамп опоменула је професорку која је током саслушања у процес опозива Доналда Трампа направила шалу на рачун имена њиховог сина Барона.

Професорка са Универзитета Станфорд Памела Карлан је током саслушања истакла разлику између монархије и демократских влада када је споменула Трамповог сина правећи шалу о разлици између председника и краљева, преноси ЦНН.

"Председник може свог сина да назове Барон, али не може га прогласити бароном", рекла је Карлан.

На то је реаговала Меланија Трамп која је професорки поручила да би требало да се стиди због такве изјаве.

"Малолетно дете заслужује приватност и треба да буде ван политике. Памела Карлан требало би да вас је срамота вашег беса и очигледно пристрасног јавног улагивања и коришћења детета", написала је Меланија Трамп на Твитеру.

Мало касније, Карлан се извинила и рекла да је погрешила.

"Волела бих да се председник извини за ствари које је радио и које су погрешне, али ја жалим што сам то рекла", рекла је Карлан.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Saša

05.12.2019. 16:00

Pa naravno. Valjda se zove Baron, al trebala je da zna da može da ga oslovljava samo sa "vaše visočanstvo princ".

драгана

05.12.2019. 16:01

Profesorka je sasvim u pravu.Iako,dete nije krivo zbog ambicija i problema identiteta svojih roditelja.Što je babi (Melaniji) milo,to joj se i snilo.