Његова мама била је превише урађена од мета да би приметила да се њен син игра пиштољем. Она је такође своје друго двоје деце пустила да узму канабис.

Локи Блум (2) из Колорада убио се у несрећном случају када је ставио напуњен пиштољ у своја уста у пуцао. Сирото дете вероватно је мислило да је пиштољ којим се игра заправо на воду. За то време његова мама била је превише под утицајем наркотика да би приметила шта је њеном сину у рукама.

Мелиса Адамсон (33), Локијева мама, већ се раније лечила због зависности од кристал мета, признала је да је користила дрогу и није приметила да је дете повукло обарач.

Након трагичне смрти дечака, она је рекла полицији да је држала свој пиштољ напуњен, јер је је мало пре тога посетио њен дилер и претио јој. Отада је пиштољ држала у својој канцеларији.

У тренутку несреће била је гаражи и причала са својом сестром. Када је чула пуцањ, утрчала је у кућу и затекла Локија мртвог.

Полиција је у кући пронашла дрогу параферналију, секиру и два пиштоља играчке са којим је Локи вероватно желео да се игра.

Мелиса Адамсон Фото Шерифова канцеларија у Ел Пасу

Адамсон је признала оптужбу да је због њеног немара дошло до смрти детета. Она је овог понедељка осуђена на 24 године затвора.

(Телеграф.рс)