Овог пута без хорора: Меланиjа Трaмп украсила Белу кућу (ВИДЕО)

NovostiOnline

03. 12. 2019. у 18:33

Овог пута без хорора: Меланиjа Трaмп украсила Белу кућу (ВИДЕО)

Фото ЕПА EFEJIM LO SCALZO

Прва дама САД Меланија Трамп показала је елегантне новогодишње украсе у Белој кући, чија је овогодишња тема „Дух Америке“
Прва дама САД Меланија Трамп показала је елегантне новогодишње украсе у Белој кући, чија је овогодишња тема „Дух Америке“. Након што је прошле године примила бројне критике због сабласног ентеријера, овог пута је била сведенија.

У видео-снимку на њиховим званичним налозима на Инстаграму и Твитеру, прва дама се креће по различитим просторијама председничког седишта, где преовлађују бели и зелени украси, помало хладни. У једном тренутку можете видети и неке црвене руже око камина и вазе са истим цвећем у једној од соба.

„Одушевљена сам што могу сви да виде прелепу изложбу патриотизма и узбуђена јер сви могу да доживе лепоту божићне сезоне“, наводи се у поруци прве даме.

Прошле године црвена боја украса била je доминантна. Управо дрвеће те боје привукло је пажњу бројних корисника друштвених мрежа, које су украсе убрзо прогласили типичним за хорор филмове.rs.sputniknews.comПратите нас и путем иОС и андроид апликације