Британски пар, који је освојио невероватних 105 милиона фунти на лутрији EuroMillions jackpot, након дуго размишљања је одлучио да не планира скривати свој идентитет.

Трговкиња Ленка (41) и грађевински радник Стив Томпсон (42) из Селсија одржали су конференцију за новинаре на којој су неколико пута поновили да су и даље у шоку након големог добитка који су освојили пре 7 дана.

Стив је рекао да је, након што је схватио да се свих седам извучених бројева поклапа с онима на његовом листићу, био на ивици срчаног удара, пише TheSun.

- Почео сам да се тресем. Знао сам да се ради о великом добитку, уопште нисам знао што да радим. Шетао сам унутра и напоље, отишао до свог комбија па се опет вратио, хтео сам покуцати на врата свим комшијама и испричати им...- рекао је Стив.

Додао је да своје клијенте с којима је договорио уређивање станова неће изневерити.

- Све послове које сам договорио до Божића ћу урадити као да се ништа није догодило. Ионако не планирам ништа не радити јер једноставно нисам тип који воли да седи. Мој пословни партнер зна да сам и даље ту ако треба још један пар руку- каже отац троје деце од 8, 10 и 15 година.

Пар живи у маленој кући у низу и већ су почели тражити већу кућу како би њихова деца имала свако своју собу.

- За нас је то велика ствар. Но, остаћемо у кварту јер нам се ту свиђа. Помоћи ћемо и члановима своје породице да свако купи кућу за себе - рекли су.

Кажу да им је битно да деца 'остану на земљи' и да их до сад нису тражила ништа претерано. Најмлађа ћеркс је замолила да јој купе рози иПхоне.

- Десетогодишњак је рекао да би волео да му купимо Теслу, али то наравно није могуће јер је премален - смеју се.

Ленка је пореклом Словакиња и весели ју што ће јој њина родбина од тамо сад лакше долазити у посету.

- Не само да ћемо моћи почастити родбину него ћемо почастити и себе. Моћи ћемо чешће на одмор, можда на неку плажу где је топло - рекла је Ленка, која је у Британију дошла на студије, а са Стивом је у вези 17 година.