Показивао јој ножеве и говорио да ће јој развалити уста: Ученик из Африке претио девојчици из Србије

Г. ЧВОРОВИЋ

22. 11. 2019. у 08:23

Показивао јој ножеве и говорио да ће јој развалити уста: Ученик из Африке претио девојчици из Србије
Видећеш, све ово је за тебе! Бесплатни редослед, за разваљивање твојих уста - чује се глас уз поруку на којој су поређана четири ножа и велика двозуба виљушка

СВИ око мале Николине (на слици) из Сент Уана у париском северном предграђу били су затечени количином мржње и бруталности у претњи коју је добила преко друштвене мреже "Снеп чет" од ђака из исте школе Арона Касија (12), када јој је на снимку запрећено ножевима.


- Све ово доносим сутра, за тебе, само за тебе, Николина. Видећеш, све ово је за тебе! Бесплатни редослед, за разваљивање твојих уста - чује се глас уз поруку на којој су поређана четири ножа и велика двозуба виљушка. Реч је о групној мрежи ђака из одељења пето А. Према француској градацији у школском систему, узраст одговара нашем седмом разреду.

"Новости" су покушале да добију информацију из школе за старије осмошколце, од 5. основне до 2. средње, у колеџу "Мишел" у Улици доктора Бауера у Сент Уану, али без успеха. Сајт "Сви Срби у Паризу" је пренео да су родитељи Нена и Никола најпре добили гаранције директора школе да ће предузети све потребне мере које су у његовој надлежности. Николинини (12) родитељи су затим поднели и тужбу у полицији где су им дали обећање да дечак више неће да похађа ову школу и да ће добити премештај. До 3. децембра биће му забрањено да похађа наставу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Монструозне претње Алжирца Србима: Треба вас све побити и свима исећи главе, а од Србије направити исламску државу (ВИДЕО)


Наводи се и да се дечак који је упутио претеће поруке преселио у Француску из Африке у октобру, где је најпре живео с оцем, док сада живи с мајком.И даље се не зна разлог због чега је Арон Каси тако стравично претио Николини. Родитељи у четвртак нису хтели да је пусте у школу, јер је била доста узнемирена због свега што јој се дешавало.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Traper

22.11.2019. 10:10

Nisam joj ja otac inače da jesam prebacio bi ga ja u drugu školu nebi molio direktora

Saša

22.11.2019. 15:01

@Traper - Nisam joj ja otac...prebacio bi ga ja, al nazad preko Mediterana...da ne ulazim u detalje.

Saša

22.11.2019. 13:31

Ponavljam! Rešenje za ove je kratko i jasno: hapšenje i deportacija! A ne da se tu hrane na pare od naših poreza dok nam prete deci!

Шта кажете...

22.11.2019. 22:59

...отишли сте на запад да вам деца живе у нормалном друштву? Ово ће постати свакодневница ускоро са новопеченим неприлагођеним житељима западне Европе.