Бивши комуналац који је 2002. године освојио џекпот од 9,7 милиона фунти, потрошио је читаво богатство и сада ради седам дана недељно као угљар у Шкотској.


Иако је протраћио богатство које би већини људи трајало цео живот, Мајкл Карол тврди да је „сада срећнији јер му је враћен живот“.


Овај 36-годишњак је освојио награду када је купио срећку за једну фунту и одмах је напустио посао са кантама и смећем и почео да живи раскошно.


Ипак, данас каже да не жали што је новац потрошио у тако кратком року.


Мајкл је потрошио новац на пиће, дрогу и секс. Возио је луксузне аутомобиле и живео у три скупе виле.


- Нисам погрешио. Било је то најбољих 10 година у мом животу – каже Карол.


Када је освојио новац, одмах је поклонио четири милиона фунти - по милион својој сада већ бившој супрузи Сандри и њеној мајци, својој мајци и тетки.


То, међутим, није било довољно да му спаси брак.


Тада му је остао само дивљи начин живота. Ипак, до 2012. године чак и то је нестало. Његове виле су пропале и продао их је.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НАЈВЕЋИ ЛОТО ДОБИТНИК СЕ КОНАЧНО ЈАВИО ЛУТРИЈИ СРБИЈЕ: Његов идентитет и даље мистерија, Суботичани нагађају


Сада се преселио у Шкотску за нови почетак. Тамо изнајмљује кућу од 500 фунти месечно и често пешачи на посао.

Ипак, он и даље игра лутрију.


- Када бих поново добио новац, сваког јутра бих био у дворишту у шест само да не бих правио проблеме. Људи ми често кажу, како ми изгледа све то сада кад сам изгубио сав тај новац? Кажем им да га нисам изгубио. Потрошио сам га – каже Мајкл.