“Мислио је да може да буде велика фаца у Србији”: Ирски гангстер Даблин Џими скупо је платио сукоб са српским мафијашима

Новости онлине

16. 11. 2019. у 11:45

“Мислио је да може да буде велика фаца у Србији”: Ирски гангстер Даблин Џими скупо је платио сукоб са српским мафијашима

Сирил 'Даблин Џими' Мекгинис; Фото: YouTube Printscreen

Тројица српских затвореника су Мекгинису избили пет зуба
Главни организатор отмице бизнисмена Кевина Лунија и вођа опасне криминалне организације Сирил 'Даблин Џими' Мекгинис, „за длаку” је избегао смрт када су га напали српски гангстери.


Како пише ирски Сан Мекгинис (54), који је умро пре осам дана док су полицајци претресли његову кућу, пре тога је задобио тешке повреде главе када су га напали у затвору.


Том приликом тројица српских затвореника су Мекгинису избили пет зуба.


- Мислио је да може да буде велика фаца у Србији, али није прошло много пре него што се нашао у озбиљном проблему. Нападнут је у више наврата, а после једног од инцидената дуго је био у болници – рекао је неименовани извор.


Даблин Џими је био на челу криминалне организације налик мафији. Приликом сакупљања обавештајних података о овом криминалцу, белгијски полицајци који су истраживали превару украдених постројења вредних 3,4 милиона евра, утврдили су како је Даблин Џими био шеф "злочиначке организације која се састоји од десет особа".


Полиција је дошла до закључка да је ова криминална организација располагала „ресурсима“ да се укључи у широк спектар злочина, укључујући отмице, нападе и кријумчарење оружја широм Европе.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Ухапшени припадници “рентакар мафије”: “Изнајмили” 61 лимузину вредну 3 милиона евра и хтели да их продају


- Сирил Мекгинис је вођа криминалне организације која је била професионално организована и опремљена. Он је био тај који је вукао конце и био прави мозак. Сваки од чланова имао је своју важну улогу у активностима ове организације. У Белгији је добио седмогодишњу казну – наводи се у документима истраге.


Додаје се да је Мекгинис имао „везе широм света и редовно је путовао у Украјину, Аустралију и Далеки Исток“.


Полицијски обавештајни подаци указују да је Сирил Мекгинис, такође, централна фигура у великој крађи и извозу пољопривредних машина из Велике Британије и Ирске и да је лично помагао у финансирању терористичких организација, наводи Сан.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Derle

16.11.2019. 17:40

Pa stvarno da je on pretukao trojicu, ostao bi faca... A ovi naši su baš face jer su njih 3 prebili jednog???

zaliv.net

16.11.2019. 20:22

Njih trojca izbili zube matorom coveku, bio gangster ili ne.... a ta trojca i slicni njima zasto malo ne "preslisaju" nekoh shipca?

bonus

18.11.2019. 16:29

@zaliv.net - Očigledno nisi ležao... Nemoj da brineš, bude i prebijenih šiptara ukoliko ne poštuju unutrašnja pravila! Formula je jednostavna: Niko te NE dira, ako se držiš pravila!