Тачкица на носу се претворила ноћну мору: Мајка открила да је нешто страшно “једе” изнутра (ФОТО)

Novosti Online

петак, 15. 11. 2019. у 12:46

Тачкица на носу се претворила ноћну мору: Мајка открила да је нешто страшно “једе” изнутра (ФОТО)

Depositphotos

37-годишња жена остала је шокирана када је сазнала да мали белег није безопасан
МЕНДИ Полард могла је да остане без носа у наредних 10 година због рака коже да се на време није јавила докторима за помоћ.

37-годишња жена остала је шокирана када је сазнала да тачкица на њеном носу није безопасна.

Прочитајте још: Студенткиња (21) заспала са главобољом и није се пробудила: Имала благе симптоме, а онда је мајка затекла ужас у кревету

Након операције уклањања тумора Менди каже да је изгледала као да јој је неко угасио цигарету на врху носа.

Менди каже да ју је највише болело то што је се син плашио и није желео да је загрли због ране коју је добила након операције.

Пре две године ова жена је приметила тачкицу на носу. Будући да се појављивала и нестајала није много размишљала о томе. Тек када је почела да се мења и расте Менди је почела да брине.

- Будући да је и моја мајка имала промену на руци коју је морала да уклони јер је био рак коже помислила сам да је време да и ја одем код лекара, присећа се Менди.

- Лекари нису желели да чекају, одмах сам морала на операцију. Чак су ми рекли да сам чекала још неко време могла сам да изгубим цео нос јер би ми тумор "појео" целу кожу с тог подручја, прича у неверици Менди.

Кожом с њеног образа покрили су рупу на носу која је морала да буде добро очишћена од малигних ћелија.

Фото: Фејсбук


Након операције Менди није могла да гледа саму себе. Није излазила из куће јер није желела да је људи виде такву. Морало је да прође једна цела година до потпуног опоравка.

На питање како је дошло до ове болести која обично погађа старије људе Менди каже да нема одговор. Увек је носила креме за сунчање при излагању сунцу, па жели да њена прича послужи као упозорење другима да рак коже може да се догоди свима, без изузетка.

- Ако приметите било какве неправилности на кожи које вам делују безазлено, немојте да вас мрзи да одете код доктора и преконтролишете се, саветује она.

(telegraf.rs)


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације