БРАТ милионера Џефрија Епстајна рекао је да постоје “необјашњиве” повреде на телу преминулог педофила због којих сматра да је могуће да је убијен.

Марк Епстајн (65) је сумње изразио гостујући на телевизији “Фокс” затраживши од Министарства правде да објави налазе са аутопсије, укључујући и фотографије, како би независном истрагом могло да се утврди узрок смрти.

Прочитајте још: Процурела “бомба” о Клинтону и Епстајну: Водитељка моћне америчке телевизије све знала годинама, али је морала да ћути (ВИДЕО)

- Већ два пута сам слао захтеве Министарству правде и нису ми одговорили још увек. Само ми је речено да су обавештени о мојим захтевима", рекао је Марк Епстајн, додавши да се први пут обратио њујоршком Заводу за патологију 16. августа, где су га упутили на Министарство правде САД.

Фоксу” је послат део налаза са обдукције на којима су утврђене повреде оба зглоба шаке, подеротина на левој подлактици и подлив на рамену.

- Те повреде нису објашњене. Да ли је био везан лисицама? Да ли га је неко држао за зглобове? - питао се Марк и каже да такве повреде није могао да задобије вешањем на плафону.

Епстајнов брат такође каже да званичници играју игре са њим, с обзиром да упорно одбијају да му доставе медицинску документацију.

- Немам кога да тужим. А јавност би требало да зна истину о томе шта се десило у једној државној установи. Могуће је да је мој брат убијен - истакао је Марк Епстајн.

- То нико није објаснио. Да ли су га везали лисицама и задавили? Да ли га је неко држао за зглобо