Путин поручио: Ставићемо у борбену употребу оружје које други немају (ВИДЕО)

NovostiOnline

06. 11. 2019. у 17:31

Путин поручио: Ставићемо у борбену употребу оружје које други немају (ВИДЕО)
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да ће Русија наставити да развија свој одбрамбени потенцијал, али да је спремна да учини све како би „подстакла процес разоружавања“
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да ће Русија наставити да развија свој одбрамбени потенцијал, али да је спремна да учини све како би „подстакла процес разоружавања“.

„Наша војска и морнарица доказале су своју високу спремност. Намеравамо да јачамо одбрамбени потенцијал и да распоредимо на борбену дужност системе хиперсоничног, ласерског и другог савременог наоружања, које друге земље још немају“, рекао је Путин на састанку са официрима и тужиоцима поводом њихових именовања на дужности и додељивања специјалних војних звања.

Међутим, руски председник је истакао да „то није разлог да Русија било коме прети“.

„Напротив, спремни смо да учинимо све што је у нашој моћи да подстакнемо процес разоружања, узимајући у обзир и наше најновије системе наоружања, чији је задатак искључиво у томе да гарантују безбедност с обзиром на све веће претње за нас“, закључио је Путин.rs.sputniknews.comПратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

maniks

06.11.2019. 19:37

Da nece onaj klovn sto dolazi u petak da nam preti zbog naoruzanja da u subotu produzi za Moskvu da zapreti Putinu .

Deda Panta

08.11.2019. 00:02

Bojim se da će pre naši da mu s izvinjavaju "mlogo da se izvinjavaju". Napa politika su tri stolice. Jedna je Američko Evropska, druga Rusko Kineska a treća Narodno glasačka.