Дали отказ и кренули у авантуру, од октобра им се губи сваки траг, сада су њихова тела нађена закопана на плажи! (ФОТО)

Новости онлине

06. 11. 2019. у 22:28

Дали отказ и кренули у авантуру, од октобра им се губи сваки траг, сада су њихова тела нађена закопана на плажи! (ФОТО)

Фото Facebook

У октобру прошле године изгубио им се сваки траг
Полиција је на плажи у Тексасу пронашла тела америчког пара који је прошле године проглашен несталим након што је последњи пут виђен у кампу с паркираном камп-приколицом.

У потрази за новим животним авантурама, Џејмс Батлер (48) и Мишел Батлер (45) изнајмили су своју кућу у Њу Хемпширу у лето 2018. године, дали отказе, купили камп-приколицу и кренули на путовање широм САД-а. Боравили су неко време у Њујорку, Аризони и на обалама Јужног Тексаса.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -Одсекао главу беби, пијана мајка није покушала да га спречи: Донета пресуда за монструме

У октобру прошле године изгубио им се сваки траг, све до прошлог петка када је полиција објавила како је пронашла њихова тела закопана на плажи југоисточно од града Корпус Кристија.

Полиција није нашла њихову камп-приколицу. Потврђено је да се ради о двоструком убиству и да полиција спроводи истрагу те трага за починиоцима.

Шериф округа Клеберг одбио је јуче да коментарише у које време и на који начин је убијен пар Батлер.

На јучерашњој конференцији за новинаре само је речено да полиција трага за једном мушком и женском особом које би могле бити повезане с овим случајем, а које су кренуле у смеру Мексика, пише Њујорк Тајмс, преноси Индекс.

- Ради се о особама које желимо да контактирамо, идентификујемо и да са њима разговарамо о случају - рекао је Џон Т. Хуберт, окружни тужилац у Клебергу.

Батлерима је пре годину и по дана досадила монотонија свакодневног живота па су одлучили дати отказе на местима где су радили и обићи Сједињене Државе.

Џејмс Батлер је напустио посао у Волмарту, а његова жена у канцеларији. Прво су се камп-приколицом одвезли у посету пријатеља у Њујорку, а затим су кренули у Аризону, где су боравили месецима. Након тога су отишли у Тексас где су убијени.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

ene, sad..

07.11.2019. 08:10

Amerikanci objavljuju statisticke podatke, ne kriju ih!Broj nestalih, ubijenih i opljackanih je UZASAN!Valja i to uzeti u obzir kada se bira za zemlja za preseljenje!