ПОРУКА ОЧАЈА ИЗ ХЛАДЊАЧЕ СМРТИ: Мама пуно те волим. Умирем јер не могу да дишем (ФОТО)

Танјуг

25. 10. 2019. у 19:07

Једна од 39 особа које су пронађене у камиону хладњачи у близини Лондона можда је пореклом из Вијетнама

ПОРУКА ОЧАЈА ИЗ ХЛАДЊАЧЕ СМРТИ: Мама пуно те волим. Умирем јер не могу да дишем (ФОТО)

Фото Танјуг / АП

Једна од 39 особа које су пронађене у камиону хладњачи у близини Лондона можда је пореклом из Вијетнама, изјавио је данас вијетнамски активиста за људска права Хоа Нгхием из Хјуман рајтс спејса.

Фам Тхи Тра Мај (26) послала је поруку својој мајци да не може да дише у време када је камион био на путу из Белгије за Британију, рекао је Хоа Нгхием, пренео је је Ројтерс.

"На вестима је речено да су свих 39 особа били Кинези, али породица Тра Мајове покушава да утврди да ли је међу њима била њихова кћерка, јер се њена последња порука поклапа са временом (када је камион био на путу)" написао је Нгхием на Твитеру.

"Наш контакт добија све више упозорења да би могло бити више Вијетнамаца у камиону", додао је он.

Нгхием је објавио скриншот поруке Тра Мајове која је била послата у 04.28 часова ујутру у среду по вијетнамском времену.

Порука је гласила: "Жао ми је мама. Мој пут у иностранство није успео. Мама пуно те волим. Умирем јер не могу да дишем...Ја сам из Нгхена, Кен Лок, Ха Тинх, Вијетнама...Жао ми је мама".


Фам Тхи Мај, фото Твитер

Нгхием је рекао да је Фам Тхи Мај отишла у Кину и планирала да оде у Енглеску преко Француске, рекао му је контакт близак њеној породици.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације