ПОГЛЕДАЈТЕ КАМИОН СМРТИ: Пронађено 39 тела, ухапшен возач - осумњичен за убиства! (ВИДЕО/ ФОТО)

Новости Онлине

23. 10. 2019. у 10:54

ПОГЛЕДАЈТЕ КАМИОН СМРТИ: Пронађено 39 тела, ухапшен возач - осумњичен за убиства! (ВИДЕО/ ФОТО)

AP Photo

Полиција пронашла мртве мушкарце у камиону у индустријском парку у Есексу
ЕНГЛЕСКА полиција пронашла је 39 тела у камиону у индустријском парку у Есексу. Према првим информацијама, ради се о 38 одраслих особа и једном тинејџеру.

Сва тела су била одрасла осим једне особе која је била у тинејџерским годинама. Мушкарац стар 25 година из Северне Ирске ухапшен је под сумњом за убиство.

- Ово је трагичан инцидент у којем је велики број људи изгубио живот. Наша истрага је у току да бисмо утврдили шта се догодило - рекао је шеф полиције Ендрју Маринер.

Верује се да је камион у Енглеску стигао из Бугарске. У суботу је ушао у Велику Британију из Велса, па се претпоставља да је камио стигао трајектом из Ирске. Ишао је кроз Енглеску, да би у раним јутарњим сатима завршио у овој индустријској зони.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - МАСАКР У ПАРИЗУ: Полицајац касапио полицајце у станици док га нису убили, недавно се преобратио у Ислам (ВИДЕО)

Полиција и Хитна помоћ примиле су позив јутос у 01.40 и откриле су ужас у Индустријском парку у Грејсу. Ватерглејд је и даље затворен, јер специјани припадници полиције и и форензичари истражују терен.


- У току је идентификација жртава, али претпостављам да би то могао бити дуготрајан процес. Верујемо да је камион из Бугарске и да је ушао у земљу у Холихеду у суботу 19. октобра и блиско сарађујемо са нашим партнерима на истрази - рекао је Маринер.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације