Владислава је отишла код љубавника и закључала сина Данила (2) и ћерку Ану (3) саме у стану: После 6 дана догодила се трагедија

Novosti online

21. 10. 2019. у 00:50

Владислава је отишла код љубавника и закључала сина Данила (2) и ћерку Ану (3) саме у стану: После 6 дана догодила се трагедија

Фото: VK.com/Vladislava Podchapko

Украјинка (20) је закључала сина (2) и ћерку (3) и отишла код љубавника. Дечак је умро шест дана касније , а девојчица је три дана живела поред његовог тела. То је само један од примера мајки из пакла...

Владислава Подчапко (20) оставила је своју дјецу саму и отишла код љубавника. После шест дана, 23-месечни син умро је од глади. Полицији је рекла да није знала да деца могу умрети.

Владислава је ћерку Ану (3) и сина Данила закључала у стану у Кијеву. Оставила их је саме девет дана и отишла код љубавника. Мали Данил је умро од глади шест дана касније. Његова сестра Ана била је с мртвим братом у стану још три дана.

Деца су покушавала да изађу изађу из стана, али нису могла да отворе врата јер су била закључана. Комшије су их чули како плачу и позвали полицију која није дошла.

Када су деца пронађена, цурицу су одмах одвезли у болницу. Била је у врло лошем стању и изгладнела. На срећу, лекари су успели да јој спасу живот.

Сина је почела да силује када је имао 4 године

Американка Кели Лин Саут из Луисвила у Кентакију осуђена је на 16 година због инцеста и сексуалног злостављања сина од његове 4. године. Ухапшена је 2015. године. Злостављање је трајало до дечакове 7.године.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Регион ужаса: Серија силовања потреса Расински округ, манијаци насрћу на децу, непокретне старице, колегинице...

Отровала ћерку па је спалила у аутомобилу

Канађанка Лаура Кауард осуђена је на доживотни затвор због бруталног убиства своје деветогодишње ћерике Амбер Лусиус. Ухапшена је још 2014. године, два дана након пријаве нестанка њене ћерке. Повод је развод са супругом који је добио старатељство над дететом, што је погодило растројену Лауру. Одвезла је девојчицу далеко од града и надрогирала ју таблетама за спавање. Мислећи да је мртва, затворила ју је у ауто и запалила.

Обдукција је показала да Амбер није умрла од таблета, већ због комбинације хипотермије, удисања дима и тровања угљен-моноксидом. Осуђена је на доживотну казну затвора

'Радије бих да га нема, него да живи с оцем'

Лесли Спид из Велике Британије објсила је свог седмогодишњег малишана шалом, а потом му на лице ставила јастук како би се уверила да више не дише. Учинила је то јер се бојала да ће изгубити старатељство над њим. Само недељу дана пре стравичног чина послала је бившем супругу писмо у којем стоји: "Надам се да ћеш живети с овим болом до краја свог живота".

Беживотно тело дечака на кревету је пронашао Леслин партнер. Убила га је на дан кад је било заказано рочиште на суду. На поду купатила је нашао и Лесли. Имала је убодне ране од ножа по врату, раменима и запешћима:

- Убила сам га, угушила сам га. Нисам му могла ово приуштити - наводно му је рекла.

Сина (3) угушила јастуком

Крв у жилама ледили су детаљи убиства малог Дениса (3) у Пули за које је на 33 године затвора осуђена његова мајка Киара Пашић. Њу су теретили да је 2017. године уз помоћ малолетне саучеснице јастуком угушила властитог трогодишњег сина.

То је учинила уз помоћ 15- годишњакиње. Дечака, који је вриштао, копрцао се и отимао, гушиле су обе.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: УЖАС КОД КРУШЕВЦА: Хтео да обљуби непокретну старицу, њена ћерка прекинула иживљавање!

Како би прикриле свој злочин, његово тело ставиле су на дечја колица, покриле и одвезле до обале крај напуштене бивше касарне. Тамо су његово тело оставиле у мору и вратиле се кући.

Ћеркетерала на секс за мало пасуља

Десет година је мајка из околине Вараждина присиљавала две малолетне ћерке на сексуалне односе с одраслим мушкарцима. Прву девојчицу у свет проституције увела је с њиних 13, а другу с непуних 14 година. Подводила их је пуних десет година.

Старију је први пут послала мушкарцу кад је била у 8. разреду. Послала ју је суседу који ју је дочекао на вратима. Мајка алкохоличарка продала ју је за мало Вегете. И млађу сестру мајка је слала муштеријама с папирићима на којима је била цена коју је написала. Понекад су морале спавати с мушкарцима за мало пасуља.

(Извор 24сата хр)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)