Тренер загрлио младића са сачмаром и спречио масакр: Видео сам нешто у његовим очима и онда су инстинкти преузели (ВИДЕО)

Novosti Online

20. 10. 2019. у 13:44

Тренер загрлио младића са сачмаром и спречио масакр: Видео сам нешто у његовим очима и онда су инстинкти преузели (ВИДЕО)

Фото: Youtube screenshot

Анхела Грандоса Диаса (19) камера је снимила како улази у школу “Паркроуз” у Портленду са сачмаром испод јакне, a онда долази до неочекиваног преокрета

ТРЕНЕР једне америчке средње школе Кинон Лоу постао је херој када је разоружао младића и спречио велику трагедију. Снимак драме која се одиграла у мају објављен је тек скорије и одмах је одјекнуо на интернету.

Прочитајте још: ХЕРОЈСКА СМРТ ТРЕНЕРА СА ФЛОРИДЕ: Бацио се пред кишу метака да заштити своје ђаке

Анхела Грандоса Диаса (19) камера је снимила како улази у школу “Паркроуз” у Портленду са сачмаром испод јакне. Тренер му прилази у ходнику и у следећем трнутку држи пушку у руци док грли младића и иде уназад. Он је убрзо предао оружје другом наставнику

Младић је ухапшен, док полиција каже да је имао менталних проблема када је упао наоружан у школу. Он је касније осуђен за незаконито поседовање оружја на три године робије.

Кинон каже да је у том тренутку примитио нешто у Диасовим очима.

- Видео сам да је пушка права и онда су инстикти све преузели. Хтео сам да му покажем да сам ту за њега. Рекао сам му да сам ту да га спасем и да је његов живот вредан живљења – присећа се Лоу који је прошао обуку за одбрану потенцијалних напада, али се никада раније није суочио са оваквом драмом.

(nbcnews.com)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Belt

20.10.2019. 15:56

Odlično je postupio iako je rizikovao da stvari krenu u suprotnom pravcu. Većina nasilnika su i sami trpeli nasilje dok nisu postali nasilnici. Covek je izmislio strasne nacine da se oslobodi svojih besova povrede dajuci druge kao da ce ubijanjem drugih da ubije svoje ale. Kanalisati bes je moguće kao da zamislite crvenu vatrenu kuglu kako postaje kliker za igru. Negde se jako mora potruditi da se dobije zagrljaj ali ekstremno ponasanje nije nacin da se dobije prava podrška, paznja i postovanje.