ЈЕЗИВО: Силовали девојку у клубу па снимљени како честитају један другом (ВИДЕО)

Новости онлине

17. 10. 2019. у 21:40

ЈЕЗИВО: Силовали девојку у клубу па снимљени како честитају један другом (ВИДЕО)

Фото: YouTube Printscreen

Била сам у средини, између њих двојице, нисам могла да се извучем, испричала је силована девојка
Двојица Италијана, Фердинандо Орландо и Лоренцо Констанцо, осуђени су за силовање пијане девојке у једном клубу у Лондону, саопштила је тамошња полиција.


Полиција је такође објавила снимке сигурносних камера који су показали шокантне тренутке у којима се двојица богатих италијанских студената грле и честитају након што су силовали несрећну девојку.


Само шест минута пошто је та 25-годишњакиња упознала Фердинанда Орланда (25) и Лоренца Костанца (26) у клубу, њих двојица су је силовали у соби поред тоалета.


Орландо тренутно студира постдипломске студије међународног права, а Костанцо је на постдипломском студијама економије и менаџмента. Обојица су осуђени након што је на суду доказано да је жртва била превише пијана да би пристала на секс с њима.


Силована жена је притом задобила тешке повреде, а после тога је морала да прими чак 230 мл крви због хематома које је задобила, а подвргнута је и операцији. Лекар је рекао да никад није видео тако тешке повреде у чак 2.000 сличних случајева.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Суд у Задру ипак одредио притвор осумњиченима за силовање малолетнице


Младићи су имали врло скупе адвокате на суђењу, а претпоставља се да су их платиле њихове богате породице из Италије. Пре суђења је њихова обрана истицала да докази у овом случају нису ваљани и тражили су да се поступак заустави.


"Видели сте њено понашање у клубу, уживала је. Очигледно је била пијана и не сећа се шта се догодило", рекао је један од адвоката.


Тужитељка је пак рекла да се на сигурносним камерама видело како су се њих двојица "додавали" несрећном девојком, а сваки ју је притом љубио. Орландо ју је затим одвео у собу за одржавање држећи је за струк, а Костанцо је стајао иза ње, такође је држећи.


"Била сам у средини, између њих двојице, нисам могла да се извучем. Држали су ме док сам ходала", испричала је силована девојка на суду.


Тужиоци су рекли да се на снимцима види и како јој Орландо након свега поправља хаљину која је била дигнута, како би је покрио. Затим су је одвели до женског тоалета, отворили јој врата, убацили је унутра, окренули је и отрчали ван.


"Трчали су према излазу из клуба. Тамо их је камера снимила како се грле и међусобно 'бацају пет', смеју се и гледају слике на телефону. Видело се и како гестикулирају алудирајући на секс, притом се смејући и честитајући један другоме. То што девојка није била у стању да пристане на секс није им било важно и свеједно су то учинили", чуло се на суђењу.


Девојка је пороти рекла да се не сећа тога јер је око 23.00 сата почела пуно да пије у клубу, где је славила рођендан пријатељице.


"Сећам се да сам била јако пијана и пуно сам падала, а затим сам била у тоалету и превијала се од болова, нисам хтела да изађем. Идуће чега се сећам је да седим на улици на плочнику", рекла је она.

(nezavisne.com)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

Srba

18.10.2019. 02:48

Izvini te molim vas, da li je to ta zapadna civilizacija kokok Nas uce? Dva Italiana obrazovana, jedan pravni, krse sva ljudska prava, nama balkan ima se trazi I najmanje sitnica da Nas kazne a oni vrse zlocine I nikone nista.

Nije vam to Srbistan

18.10.2019. 09:32

da bogati roditelji potkupe sudije... Bagru u zatvor i baciti ključ.

Goran

18.10.2019. 09:36

Realno ovo se događa svakodnevno po zurkama. Setite se devojke koja jaše druga pored prijateljica u sobi. O da bilo je ovoga i 60,70,80,90 tih ali nije bilo telefona i kamera da to snime... Tako da čin jeste jeziv ali ne toliko kako bi prošla ovde ili negde u Indiji...

Лука

18.10.2019. 10:29

Срби не говоре 'обрана'.Овако како је полиција у Лондону објавила видео или имена, тако може би требало да ради и полиција у Србији.