ДАНИJЕЛУ Ханаму (32) у Британији суде за провалу у продавницу, покушај отмице и покушај убиства двојице полицајаца током свог похода у јануару ове године.

Он је тада у градићу Кесл Кери на југу Енглеске кренуо да набави кокаин, но састанак са дилером није прошао најбоље па су ствари измакле контроли. Потом је отишао до продавнице по алкохол и цигарете где је из пушке испалио два хица у врата. Након тога ускочио је у „бмв” једног мушкарца који се требао наћи с девојком те у њега уперио пушку. Настала је борба током које је Ханам испалио у ваздух неколико хитаца. Затим је побегао и заклон потражио у кући своје девојке.

Прочитајте још: Нови детаљи крвавог обрачуна у Новом Пазару: Пуцано из возила у покрету, рањен син познатог бизнисмена, мотив дугови из прошлости?

Нападнути мушкарац одмах је позвао полицију која је окружила кућу Ханамове девојке. Упозорили су побеснелог 32-годишњака да се преда, но он је почео бесомучно да пуца кроз прозор собе на спрату.

Камера коју је носио један полицајац снимила је тренутак кад је Ханам пуцао на полицајце након чега су они узвратили ватру. Предао се тек кад је остао без муниције, а снимак је ове недеље приказан на суду.

(vecernji.hr)