Тако то раде у Лондону: Бесни грађани поскидали еколошке активисте са воза (ВИДЕО)

Танјуг

17. 10. 2019. у 16:18

Тако то раде у Лондону: Бесни грађани поскидали еколошке активисте са воза (ВИДЕО)

AP Photo

Лондонска полиција саопштила је да је ухапшено неколико особа и осудила акцију демонстраната
Током протеста активиста еколошке групе "Изумирање побуне", који су блокирали железнички саобраћај у источном Лондону, бесни путници скинули су их за крова воза.Прочитајте још: ПРОТЕСТ СЕПАРАТИСТА: За сада миран, лете ролне тоалет папира


То се догодило на станици Кенинг Таун, када су бесни путници скинули са крова воза двојицу активиста који су носили јакне и кравате и транспарент на коме је писало "Посао као и обично једнако смрт", преноси Скај њуз.


Активисти су се мердевинама попели на врх воза, чиме су изазвали брзу реакцију путника, који су на њих бацали сендвиче и пиће.


Дошло је и до мањег сукоба када је један од активиста који су остали на перону шутнуо путника који је хтео да се попне мердевинама на кров и скине активисте, а он је одреаговао тако што је активисти заврнуо руку и спустио га на земљу.


AP photo


Пре него што су ухапшени, двојица активиста са крова физички су се сукобили с путницима, а мушкарац који је снимао цео инцидент добио је батине од дела љутих путника.

Лондонска полиција саопштила је да је ухапшено неколико особа и осудила акцију демонстраната.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Besi

17.10.2019. 17:47

Kada prezivite podmetanje bombi u metrou i teroristicke napade na mostovima ništa vas ne moze uplasiti ni zaustaviti. Sloboda kretanja znaci zivot u tolikom gradu. Nema zezanja s tim stvarima.