ФБИ објавио оглас на руском за врбовање доушника

Новости онлине

03. 10. 2019. у 13:21

ФБИ објавио оглас на руском за врбовање доушника

ФБИ/ Depositphotos

Амерички Федерални истражни биро објавио је на Фејсбуку рекламе на руском и енглеском језику са предлогом да се помаже америчким обавештајним службама

АМЕРИЧКИ Федерални истражни биро (ФБИ) објавио је на Фејсбуку рекламе на руском и енглеском језику са предлогом да се помаже америчким обавештајним службама.


На друштвеној мрежи објављена су три огласа. У тексту на енглеском језику предлаже се да се бироу дојављују информације, а на сликама приложеним уз оглас написане су фразе на руском „Зар није време да повучете свој потез?“, „Време је да се упознамо“ и „За вашу будуц́ност, за будуц́ност ваше породице“ са неколико правописних грешака.


Линк у огласу води на страницу програма контраобавештајне службе регионалног одељења ФБИ, на којој су дате информације на два језика.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Трамп: Суд да испита ФБИ о коришћењу "досијеа Русија"У опису стоји да је главни задатак заштите америчког народа идентификовање „непријатељских страних обавештајних служби“ и неутрализовање њихових активности.


Осим тога, напомиње се да Биро најважније обавештајне податке добија од јавности, па зато моли све који имају корисне информације да посете канцеларију ФБИ.

(sputniknews.com)


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Hercegov Grad

03.10.2019. 13:58

Sto ce na srpskom, kad veliki broj Srba iz politickog zivota, vec duze vreme radi za njih!