Отац монструм из Колорада, који служи доживотну казну затвора због убиства трудне супруге и две ћерке, у новом узнемирујућем писму отркио је како је девојчице "убио двапут".

Крис Ватс (34) до детаља је описао како је покушао да угуши своје две ћерке Белу (4) и Селест (3), пре него што је задавио трудну супругу Шанан у њиховом дому у Колораду.

Међутим, након покушаја убиства, девојчице су се пробудиле, у модрицама и истраумиране. О овоме Крис није говорио полицији, али је написао у писму које је послао Шерилин Кендл, са којом је почео да се дописује откад је у затвору.

- Јутро, 13. августа. Прво сам отишао у собе девојчица, пре него што смо се Шанан и ја посвађали. Прво сам отишао у Белину па у Селестину собу, и узео сам њихов јастук са кревета (да их убијем). Зато је узрок смрти био гушење. Након тога сам се вратио у кревет и почео да се свађам са Шанан. Након што се Шанан онесвестила, Бела и Селест су се поново пробудиле. Нисам сигурaн како се то десило, али биле су будне. Белине очи биле су модре, а обе девојчице су изгледале као да су прошле кроз трауму - написао је он.

У писму је признао да је убиства планирао већ неко време.

- 12. августа, када сам ставио девојчице у кревет, знао сам да је то последњи пут. Дан раније знао сам шта ће се догодити и ништа нисам урадио да то зауставим - признао је он.

Такође је признао да је жени дао снажан лек против болова у нади да ће изазвати побачај, верујући да ће тада моћи бити са својом љубавницом Никол.

- Мислио сам да би било лакше бити с Никол ако Шанан није трудна - написао је.

Присетио се и тренутка када су његове ћерке, након првог покушаја убиства, ушле у њихову соби и виделе га како њихову мајку замотава у постељину. Питале су га шта није у реду са њиховом мамом, а он им је одговорио како се не осећа добро.


- Девојке су само трчале по кући и гледале ме с уплашеним погледима на лицима. Бела је почела да плаче, а Селест да јауче. Каква је то била ноћна мора - написао је он.

Рекао је како га је преплавио осећај беса што су још увек живе.


Ћерке Бела (4) и Селест (3), супруга Шанан / фото АП

Потом се одвезао са телом супруге, умотаног у вреће за смеће, и са ћеркама у колима до удаљеног нафтног поља у власништву његовог тадашњег послодавца.

Возио се скоро сат времена до места где је поново убио своје ћерке.

ПРОЧИТАЈТЕ И: ГЛЕДАО У ТЕЛЕФОН ПА УМАЛО ПОГИНУО: Упао у десет метара дубоку рупу (ВИДЕО)


- Бацио сам Шанан на земљу, а онда сам се вратио до возила и ћебе које је држала Селест, ставио сам јој преко главе и угушио је - написао је.

Затим је описао како је убио Белу, која је гледала како убија њену млађу сестру и баца је у рупу.

- Од све три, Бела је једина која се борила. До краја живота чућу њен мекани глас како говори: "Тата, не!" Знала је шта јој радим. Можда није разумела смрт, али је знала да је убијам - написао је Ватс.

Писмо ће бити део књиге "Писма од Кристофера", која ће бити објављена 7. октобра.

Крис Ватс служи доживотну казну затвора због убиства супруге, две ћерке и нерођеног детета.