Кристин и Мајкл Барнет оптужени су да су напустили деветогодишњу усвојену ћерку у Лафајету у Индијани и побегли у Канаду.


Међутим, Кристин за Дејли Мејл тврди да су заправо они жртве те да је девојчица коју су усвојили заправо била 22-годишња одрасла жена која их покушава убити. Они су 2010. године усвојили девојчицу рођену у Украјини имена Наталиа Грејс. Тада им је речено да девојчица има шест година.


Али, у следећих годину дана, тврди Кристин, Наталиа је покушала да је гурне на електричну ограду, сипала јој избељивач у кафу те их покушала избости у сну. Кристин тврди да је Наталиа имала речник одрасле особе те да је имала и менструацију.


"Цртала је цртеже у којима је приказивала како жели убити породицу и закопати нас у дворишту", тврди Кристин. "Стајала би ноћу изнад нас, нисмо могли да спавамо, морали смо да сакријемо све оштре предмете. Кад сам је ухватила да ставља избељивач у моју кафу рекла ми је да покушава да ме отрује", испричала је Кристине. "Медији ме желе приказати као злостављачицу детета, али то није дете", тврди она.


Одвели су је на преглед где је психијатар наводно утврдио да је реч о особи старијој од 14 година и од суда затражио извод из матичне књиге рођених. Наводно је девојчица и лекару рекла да је старија.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Децу из Србије усвајају Американци и Скандинавци!


"Доктори су код ње дијагностификовали психички поремећај који имају само одрасли људи, никад није нарасла ни центиметра, искакала је из аутомобила у покрету, размазивала крв по огледалима. Није имала млечне зубе. Радила је све што не можете замислити да ради дете", тврди.


Суд у Индијани је 2012. године, тврди Кристин, на темељу лекарских налаза, закључио да је Наталиа заправо рођена 1989. године. Она и супруг су се тад одселили у Канаду и оставили Наталију у стану у Лафајету.


Али, документи до којих је дошао Дејли Мејл показују да је Наталиа заправо девојчица. Тестирање коме је подвргнута 2010. године показало је да је она тад имала осам година, а полиција је закључила да је била дете кад су је напустили. Такође, девојчица има дварфизам због чега се теже и креће.


"Мајкл Барнет је признао да је Кристин наговарала девојчицу да говори да је старија него што јесте", стоји у полицијском извештају.


Мајкл и Кристин су ухапшени, али су пуштени уз кауцију.


Пре овог догађаја, Кристин и Мајкл били су "родитељи за примјер", пише Дејли Мејл. Одгојили су два дечака од којих је једном с две године дијагностификован аутизам. Он је већ с 15 година студирао физику на престижном свеучилишту, а с 12 је објавио први научни рад.

(nezavisne.com/index.hr)