МЕДИЦИНСКА сестра из Бразила умрла је у недељу од шлога неколико минута пре него што је требало да крочи пред олтар, и то у шестом месецу трудноће. Џесика Гедес (30) последњи пут је снимљена весела и наизглед потпуно здрава док је у венчаници лимузином ишла на венчање. Беба је спасена царским резом.


Прочитајте још: ТРАГЕДИЈА НА КОНЦЕРТУ: Певачицу убио ватромет пред публиком (ВИДЕО)


У почетку је породица мислила да је нервозна због церемоније када се пожалила на вртоглавицу и болове у врату. Онесвестила се у колима и брзо су је пребацили у болницу где је установљено да нема мождану активност. Испоставило се да је имала прееклампсију, обољење које је једно од најчешћих компликација код трудноће и може бити јако опасно ако се не открије на време, као што је сада био случај.

Њен вереник, ватрогасац Флавио Гонсалвеш (31) чекао је пред олтаром долазак несуђене младе када је уместо ње панично утрчала њена рођака.


Прочитајте још: УЖАС У БОЛНИЦИ: Жени експлодирала глава током захвата (ВИДЕО)


- Бринуо сам док сам је чекао пред олтаром, дуго је није било. Њена рођака је дотрчала дуж тепиха и рекла ми да се онесвестила. Отворио сам врата кола и видео је да лежи. На тренутак се повратила па сам јој рекао “Душо, ту сам”. Рекла ми је да је све у реду, али да има јаке болове у врату, позади. У трнутку сам постао спасилац, чиме се бавим већ седам година. Изнео сам је из лимузине, кренуо са првом помоћи, а помогле су ми и колеге ватрогасци – препричава трагедију сада самохрани отац.

Џесика је такође имала и унутрашње крварење па су лекари морали да уклоне материцу. Мајка је преминула одмах после захвата, а мала Софија је рођена са само 930 грама и мораће у болници да проведе макар два месеца.

- Џесика је редовно ишла на прегледе, није имала повишен крви притисак, а била је здрава, физички активна и добро се хранила – прича рођака преминуле младе.

Једина светла тачка је што је беба здрава, а наду улива и снимак на ком реагује на очев глас, отвара очи и окреће се ка њему док делује да пружа ручицу.

(dailymail.co.uk)