ДЕТЕ ЗАВРШИЛО У БОЛНИЦИ: Беба појела џоинт, нису могли да је пробуде; Ујак из Србије донео дрогу?

Новости Онлине

уторак, 17. 09. 2019. у 12:44

ДЕТЕ ЗАВРШИЛО У БОЛНИЦИ: Беба појела џоинт, нису могли да је пробуде; Ујак из Србије донео дрогу?

Илустрација
Фото: Depositphotos.com

Једноипогодишња беба чија је мајка Српкиња (31), а отац Египћанин (38) завршила је у миланској болници "Vitorre Buzzi" где су лекари након детаљних претрага утврдили да је бебина крв позитивна на канабис
Једноипогодишња беба чија је мајка Српкиња (31), а отац Египћанин (38) завршила је у миланској болници "Vitorre Buzzi" где су лекари након детаљних претрага утврдили да је бебина крв позитивна на канабис.

Како преносе италијански медији, родитељи су у недељу увече покушали да пробуде бебу која је запала у добок сан, али пошто није реаговала ни на повишен глас и мажење, они су у паници позвали Хитну помоћ.

Након што су утврдили да у бебиној крви има трагова канабиса лекари су обавестили полицију која је покренула истрагу против родитеља који су у чуду негирали да конзумирају било какву дрогу.

Прочитајте још - Стрико нам је дао бомбону да будемо јаки као Сунђер Боб


Током истраге утврђено је да је успаниченим родитељима који живе у миланској четврти Сан Сиро у госте дошао бебин ујак, односно брат бебине маме из Србије за кога је утврђено да је поседовао и конзумирао марихуану у виду џоинта.

Полиција и лекари претпостављају да је беба узела малу количину марихуане од непажљивог ујака и случајно је прогутала тако да надлежни нису покренули никакав поступак против родитеља док ће ујак сносити законом предвиђене санкције.

У миланској болници кажу да се беба осећа добро, али да ће за сваки случај остати још пар дана у тој здравственој установи на опсервацији.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)

zardjala kasika

17.09.2019. 15:06

@Aleksandar - @nadnacionalni ateista sorosevac, toliko davis da si se zgadio svima.

Miloš Gurman

17.09.2019. 14:15

Sve je bolje tudje samo da ne bude nase...vaspitanje zenske dece je da nadju bilo koga samo da ima neki pisljivi dolar i da zivi van granica Srbije..Nasi muskarci neka se uhvate za usi i igraju.....

буки

17.09.2019. 16:07

"Новости", за Бога милога, зашто овакав одабир коментара? Па дрогу је беби дао ујак, а не родитељи, и колико је битно у овом случају ко се за кога удао и које су националности родитељи? Не могу да верујем шта читам?!?!

A

17.09.2019. 17:00

Ma ne koriste oni drogu , beba je narkoman ona nabavlja drogu izlazeci u pelenama u grad.

Ivan Zgrozeni

18.09.2019. 09:17

Ne verujem u ovu varijantu. Kod nas se placljivim bebama davao opijum (mak) da bi spavale.