Аустралија: Срушио се спортски авион, повређено двоје (ВИДЕО)

Танјуг

недеља, 28. 07. 2019. у 13:11

Аустралија: Срушио се спортски авион, повређено двоје (ВИДЕО)

Фото Printscreen Youtube

У незгоди која се данас догодила у унутрашњости Аустралије када се спортски авион преврнуо при слетању, тешко су повређене две особе, саопштиле су власти у тој земљи

У незгоди која се данас догодила у унутрашњости Аустралије када се спортски авион преврнуо при слетању, тешко су повређене две особе, саопштиле су власти у тој земљи.

Незгода се догодила око 15.00 часова приликом слетања авиона на аеродром Вилијам Крик, а повређени су мушкарац и жена старости око 50 година.

Они су претрпели вишеструке повреде главе, груди и ногу, али су у стабилном стању, преноси Еј-Би-Си.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Масовна туча на британском крузеру

Портпарол Хитне помоћи навео је да првобитно није било јасно где би повређенима било најпогодније пружити хитну медицинску помоћ пошто је област у којој се незгода догодила веома популарна због језера Ер, изнад којег туристи прелећу спортским авионима.

Тур оператор Тревор Рајт је, међутим, навео да авион који се срушио није био један од авиона за разгледање.

Он је додао да је видео "једну особу која лежи испод крила летелице", другу особу изван авиона која се изнова буди и пада у несвест и очевице који пружају прву помоћ.


Почетком месеца догодила се слична авионска несрећа у којој су погинуле две особе, на удаљености од око 4,5 километара од аеродрома Леј Крик који се, такође, налази у унутрашњости Аустралије, подсећа АБЦ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације