ОПТУЖЕН ВОЂА СЕКТЕ: Жене терао на пластичне операције, имао односе са девојчицама (ВИДЕО)

Новости онлине

понедељак, 22. 07. 2019. у 19:20

ОПТУЖЕН ВОЂА СЕКТЕ: Жене терао на пластичне операције, имао односе са девојчицама (ВИДЕО)

Фото: YouTube Printscreen

У његовом тумачењу религије било му је дозвољено имати сексуалне односе са сваком особом старијом од седам година

Аднан Октар (63), вођа секте и власник ТВ канала 9 на којем је наступао као проповедник после више од годину истраге, оптужен је за сексуално злостављање те отмицу малолетника, преноси турски Хуријет Дејли.


Осим њега, оптужницом је третирано још 226 оптужених, од којих је 171 у притвору, а 25 се већ нагодило с тужиоцем. Октар и његови сарадници терете се за злостављање и наношење патње најмање 125 жртава.


Они се, такође, терете и за покушај убиства, давање мита, уцењивање, фалсификовање те за учествовање у оружаној организацији и војној шпијунажи.


Аднан Октар је самозвани исламски проповедник, власник ТВ канала А9, који му је служио за пропагирање његових идеја. Недипломирани студент архитектуре, историје и филозофије, Октар је поборник теорија завере, борац против атеизма, дарвиниста, масона и циониста. Водио је две организације, једну усмерену очувању традиционалних моралних вредности, а другу "научну", концентрисану на ширење антидарвинистичке теорије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Ухапшени секташи из Обреновца


Његову организацију турски медији називају култом, у склопу којег је злостављао жене и малолетне девојке. Аднан Октар најпознатији је по својој необичној ТВ емисији у којој је мешао веру са забавом.


У емисији би говорио о исламским вредностима, а онда плесао с младим женама које је називао мачкицама, а оне њега лавом. Његове "мачкице" су све изражених облина, дуге косе, често плаве, уског струка и пуних усана, док су им очи наглашено нашминкане у мачкасто искошен облик, пренео је "Дневни аваз".


ПЛАСТИЧНЕ ОПЕРАЦИЈЕ


Своје следбенице је терао на пластичне операције не би ли што више наликовале идеалу лепоте који му се урезао док је као дечак одрастао у близини ноћног клуба у Анкари, испричала је новинарима Берил Концагул, која је у турским медијима била позната као Октарова омиљена "мачкица".


Девојке су морале да га служе голе, а он их је тукао, викао на њих, терао их на сексуалне односе.


"Морале смо га звати 'љубави моја' независно од тога што би радио", пренела је некада омиљена Октарова "мачкица".


Ако би хтео да чита новине, две голе девојке држале су новине испред њега.


Жене и девојке добровољно би му се придружиле да би учествовале у ТВ шоуу, али онда их више не би пуштао.


Ухапшен је прошле године, а полиција је приликом рације запленила 96 пиштоља, 23 пушке, 3.000 метака и 300.000 долара у готовини. У склопу акције власти су блокирале 120 интернет сајтова повезаних с Октаровим култом.


У његовом тумачењу религије било му је дозвољено имати сексуалне односе са сваком особом старијом од седам година.(nezavisne.com)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације