Пар пао са деветог спрата док су водили љубав, он се вратио на журку!? (ВИДЕО)

Novosti Online

среда, 17. 07. 2019. у 19:27

Пар пао са деветог спрата док су водили љубав, он се вратио на журку!? (ВИДЕО)

Depositphotos

Жена погинула након што је њен партнер пао на њу. У стану су се у том тренутку налазиле бар још две особе које тренутно нису осумњичене

ЖЕНА (30) је погинула почетком месеца услед пада са деветог спрата стамбене зграде у Русији када је заједно са партнером испала кроз прозор док су, како претпоставља полиција, имали секс на симсу.


Прочитајте још: БИЗАРНА СМРТ ЕНГЛЕЗА У ХРВАТСКОЈ: Појео кебаб, срушио се и преминуо


Она је пала на главу и преминула на лицу места док је мушкарац (29) пао преко ње и успео да се дотетура назад у стан, након што су му, како се претпоставља, партнерка и растиње ублажили пад. На фотографијама са лица места у Санкт Петербургу види се велика флека од крви, жена је нађена без одеће испод појаса, док сведоци тврде да се полуго мушкарац вратио у зграду.


Прочитајте још: МИСТЕРИОЗНА ДВОСТРУКА СМРТ: Британаски пар преминуо у хотелу у Хургади


Трагедију је још бизарнијом учинило то што је пар тренутака пре пада из стана испао и ТВ, па је полиција у почетку помислила, на основу повреда, да је слетео жртви на главу. Истрага је, међутим, утврдила да је пар испао док су водили љубав током, како кажу комшије, кућне журке.

У стану су се у том тренутку налазиле бар још две особе које тренутно нису осумњичене, док полиција истражује евентуално убиство.

(dailymail.co.uk)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)