Бијељинка Драгана Лалић спасла је од утапања четворогодишњег малишана из Србије само неколико сати пре олује која је синоћ погодила Халикидики, јављају читаоци портала ИнфоБијељина који бораве у овом познатом летовалишту у близини Солуна.

Трудница Драгана Лалић била је на базену у хотелском комплексу када је четворогодишњи дечак из Србије, сам дошао на базен и ушао да се купа.

- У једном тренутку дечак је ушао у већу дубину и почео да се дави. Када је видела да спасиоци нису приметили шта се догађа Драгана је без размишљања ушла у воду и извукла дечака - наводе читаоци портала ИнфоБијељина.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ ПОГИБИЈЕ У ГРЧКОЈ: Мајку поклопио кров киоска, син (8) притрчао да је спаси па га однео ветар

Убрзо је стигла мајка дечака која се у то време купала у мору, а само пар сати касније све их је снашла нова невоља.

- Олуја је почела око 21 сат, носила је све пред собом, дрвеће је падало на све стране, попуцало је неколико прозора на хотелу, а воде је било и у стубишту, једноставно било је страшно, тако нешто нисмо видели ни доживели - наводе читаоци ИнфоБијељине.

Они такође кажу да је јутрос све изгледало сабласно због обореног дрвећа и попуцалих стабала, те да се многи гости хотела жале да им је вода ушла и у собе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ОЛУЈА НАЛИК АПОКАЛИПСИ: Невреме на Халкидикију оставило пустош, шесторо погинуло, гром "спржио" зграду (ВИДЕО)

- Цело јутро су се чула кола хитне помоћи па су неки гости у хотелу где смо смјештени додатно узнемирени - наводе Семберци који неће прекидати годишњи одмор због синоћње олује.

(ИНФОБИЈЕЉИНА)