Бака нашла кобру од 1,5 метара у башти, па је убила лопатом (ФОТО)

Танјуг

25. 06. 2019. у 21:28

Бака нашла кобру од 1,5 метара у башти, па је убила лопатом (ФОТО)

Фото: АП

Кејти Кјоу, 73-годишња становница Ферлес Хилса близу Филаделфије у америчкој савезној држави Пенсилванија, лопатом је убила кобру коју је затекла у башти стамбеног комплекса у којем живи
Кејти Кјоу, 73-годишња становница Ферлес Хилса близу Филаделфије у америчкој савезној држави Пенсилванија, лопатом је убила кобру коју је затекла у башти стамбеног комплекса у којем живи.


АП преноси да се ради о истом стамбеном комплексу у којем је полиција из једног од станова у марту ове године извукла 20 отровних змија, али званичници нису сигурни да ли је убијена кобра дошла из тог стана.

Старици је јуче пажњу привукло гласно дозивање узнемирених птица испред њеног стана, а када је погледала напоље, угледала је змију која је била дуга око 1,5 метара.

Она је казала да је приметила тачку на телу змије карактеристичну за кобре, након чега је зграбила лопату и притисла њом змијин реп. Змија се потом извила на горе и раширила што је дефинитивно био знак да се ради о кобри.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЖЕДНА САМ: Кобра попила воду из човекове руке (ВИДЕО)


Кјоуова је тада схватила да мора да је убије.

"Знала сам да је то што радим опасна, нисам будала. Једноставно сам тако реаговала. Помислила сам на децу и друге људе у овој заједници и рекла себи 'Не смем да дозволим да ово побегне'", казала је она у изјави медијима.

Локална полиција позвала је становништво да их, у случају да примете змије, позову и пусте стручњаке да реше проблем.


Фото: АП

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

savo arizona

26.06.2019. 09:18

Srvarno ovo je tuzno zena ubila zmiju,na sta spalo novinarstvo.Milione gladni,protjerani I ubjeni ljudi na planeti oni zale za zmijom strasna vjest.