Младић пореклом из Хрватске, 25-годишњи Алија Хрустиц, признао је да је претукао свог двогодишњег сина, пише Corriere della Sera. Дете је пронађено мртво у стану у градској четврти Сан Сиро.


Хрустиц је у признању полицији рекао како није могао да спава због болова те је конзумирао хашиш. У налету беса претукао је властито дете до смрти. Полиција је нашла дечаково тело које је било пуно модрица и рана, а ноге су му биле у повојима.


Како пише Corriere della Sera, хитна је у среду око 06.00 часова добила драматичан позив упомоћ. Дечакови родитељи су у сузама и кроз свађу викали да им дете тешко дише.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: УХАПШЕНА ЧЕДОМОРКА: Задавила бебу јер је плакала?


Кад је полиција дошла у стан, дечакова мајка Силвија З. оптужила је Хрустица за синову смрт. Хрустиц је за то време побегао и склонио се у другом стану у четврти Ђамбелино.Алија Хрустиц; Фото: Facebook


Мајка убијеног дјечака је 23-годишњакиња, такође хрватског порекла, која има петоро деце те је трудна са шестим дететом.


"Свакодневно сам виђала мајку с двоје, троје деце. Увек је била насмејана и културна. Шокирани смо трагедијом. Дечакова оца нисам већ дуже време видела. Своју партнерку је већ раније хтео да туче на улици пред свима. Хтео је да је бије, пре неког времена, ту на улици пред свима. Не знам како је то завршило", рекла је једна комшиница, пише index.hr.


Алија Хрустиц; Фото: Facebook


(nezavisne.com)