ЖЕНА из Индије погинула је у болничком кревету када се десила експлозија у њеним устима током испирања желуца.

Прочитајте још: ЈЕЗИВА СМРТ: Лифт пресекао мајку на носилима одмах после порођаја

Шила Деви (40) примљена је у болницу након што је попила непознати отров. Током захвата је дошло до бурне хемијске реакције, жени је “екслодирала глава”,а сигурносна камера снимила је ватру и дим како се диже изнад постеље.

Шеф медицине болнице у Алигару, у држави Утар Прадеш, саопштио је да се “инцидент” догодио док су лекари цревом извлачили отров из стомака пацијенткиње, као и да је тело послато на обдукцију како би се утврдио узрок експлозије.


Прочитајте још: ЗА 18. РОЂЕНДАН ПОЖЕЛЕЛА ЈЕ СКОК ПАДОБРАНОМ: Пријатељи снимили кобни пад (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)


- Постоји шанса да је узела таблете са алуминијум фосфатом који ослобађа фосфин, алуминијум оксид и друге гасове који су јако запаљиви у контакту са желудачном киселином и влагом у ваздуху – објашњава доктор Заиди и додаје да овако нешто никада није забечежено у историји медицине, те да је зато потребно обавити истраживање.

Шеф локалне полицијске станице Нареш Кумар Синг каже да је Шила Деви нађена без свести надомак оближњег села и да се у извештају патолога наводи да је козумирала неку врсту отрова. Даљом анализом ће се утврдити која је супстанца била у питању.

(timesofindia.indiatimes.com)