Секс гуру мамио девојке у секту, а себе поредио са Ајнштајном

Taнјуг

07. 05. 2019. у 20:15

Секс гуру мамио девојке у секту, а себе поредио са Ајнштајном

AP Photo / Кит Ранијер (у средини)

Тужиоци су у уторак саопштили да су међу Ранијеровим Американца Кита Ранијера и три сестре из Мексика, од којих је једна имала само 15 година
Бивши гуру за самопомоћ Кит Ранијер био је "предатор" који је вребао младе жене, укључујући и једну 15-годишњу девојку, и претварао их у сексуалне робове у својој секташкој организацији, рекао је савезни тужилац данас на почетак суђења.

Прочитајте још:УНУК СИГМУНДА ФРОЈДА ЈЕ БИО ПЕДОФИЛ И ПСИХОПАТА: Сумња се да је имао везе са нестанком Медлин Мекен

"Оптужени их је искористио емоционално и сексуално ", изјавила је помоћница америчког тужиоца Тања Хаџар у Окружном суду у Бруклину. "Представљао се као најпаметнија, најетичкија особу на свету. ...упоређивао је себе са Ајнштајном и Гандијем", додала је она, јавља Ројтерс.

Тужиоци су у уторак саопштили да су међу Ранијеровим жртвама и три сестре из Мексика, од којих је једна имала само 15 година. Још једна сестра била је затворена у соби две године, рекла је Наџар.

Ранијер (58) је наводно био на челу тајног друштва које је његовим иницијалима жигосало секусалне робове, почело је данас у Њујорку.

На суђењу о случају сексуалне трговине очекује се да ће сведочити жене, које тврде да су биле приморане да имају сексуалне односе са Ранијером.

Ранијер се изјаснио као невин и негирао оптужбе, док је пет особа, које су имале руководеће позиције у организацијама на чијем је челу он био, укључујући глумицу Алисон Мак, најпознатијој по серији Смолвил, признало кривицу.

Алисон Мак


Ранијерови адвокати тврде да је он односе са женама имао уз пристанак, преноси АП.

Он се некада налазио на челу америчке маркетиншке компаније NXIVM , која се повезује са сектом.

Он је ухапшен прошле године по америчком налогу у Мексику, где је побегао након што су се појавили наводи о тајном друштву у оквиру његове групе, која је жигосала сексуалне робове његовим иницијалима.

Ако буде осуђен, Ранијеру прети доживотна робија.

Катарина Оксенберг , чија је ћерка Индија била једна од Ранијерових жртава

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)