УЖАСНА НЕСРЕЋА: Аутомобил намерно прегазио осам пешака?

Танјуг

24. 04. 2019. у 18:06

УЖАСНА НЕСРЕЋА: Аутомобил намерно прегазио осам пешака?

Илустрација/Despositphotos

ФБИ помаже службеницима Калифорније у истрази возача који је, како се чини, намерно упао у групу људи, повредивши осам особа
ФБИ помаже службеницима Калифорније у истрази возача који је, како се чини, намерно упао у групу људи, повредивши осам особа, саопштиле су данас власти.


Прентис Данер, протпаролка ФБИ у Сан Франциску, изјавила је да је полицијска управа Санивејла водећа агенција у истрази, али да ће биро постати још укљученији "ако се утврди да је почињен федерални злочин", преноси АП.

Припадник полиције Санивејла Џим Чои рекао је да је возач аутомобила ухапшен и да је идентификован, али да се његово име не објављује како би се избегло компромитовање истраге. Додао је да возач није повређен.

Прочитајте још: Колима покосио пешаке, шест особа повређено

Сведоци су испричали истражитељима да је возач убрзао и возио се директно према пешацима без покушаја да скрене даље или да заустави аутомобил пре него што их је ударио, рекао је Чои.

Међу повређенима је и 13-годишњи дечак, а он и седам других одведени су у болницу у уторак увече након судара у близини тржног центра у Санивејлу, више од сат времена јужно од Сан Франциска, рекао је Чои.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације