Студенткиња која је претила школама у Колораду пронађена мртва

Танјуг

17. 04. 2019. у 19:59

Студенткиња која је претила школама у Колораду пронађена мртва

Фото: АП

Студенткиња са Флориде, за коју се веровало да је била наоружана и "опседнута" масакром у средњој школи Колумбајн из 1999.године, пронађена је мртва у Колораду

Студенткиња са Флориде, за коју се веровало да је била наоружана и "опседнута" масакром у средњој школи Колумбајн из 1999.године, пронађена је мртва у Колораду, преноси Си-ен-ен.


Сол Паис (18) је са Флориде отпутовала у Колорадо уочи 20. годишњице тог масакра допутовала у Колорадо и успут купила сачмарицу и муницију.


Паис је пронађена мртва у округу Клир Крик у Колораду, који је око 64 километра удаљен од Колумбајна. Си-ен-ен преноси да је већ била мртва када је полиција пронашла.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Пуцњава на Универзитету у Америци:Убијене две особе у студентском дому; Осумњичен 19-годишњак


Амерички Федерални истражни биро (ФБИ) је саопштио раније на Твитеру да више не постоји потенцијална претња школама у Колораду и да постоји "истражна активност" на подручју државе Колорадо у области планинине Еванс а у вези са осумњиченом.


Власти су раније саопштиле да су их претње Сол Пајс да ће на 20-годишњицу од пуцњаве у средњој школи Колумбајн бити изведен нови напад приморале да обуставе наставу у школи Колумбајн, али и у још 20 јавних школа у Денверу.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације