ПОГЛЕДАЈТЕ: Овако је Израел ракетирао Алеп (ВИДЕО)

NovostiOnline

28. 03. 2019. у 10:15

ПОГЛЕДАЈТЕ: Овако је Израел ракетирао Алеп (ВИДЕО)

Фото Twitter@IAFsite

Сиријски медији објавили су снимак на којем се могу видети последице јучершњег бомбардовања израелских снага по граду Алепу
Сиријски медији објавили су снимак на којем се могу видети последице јучершњег бомбардовања израелских снага по граду Алепу.

Како су претходно сиријски медији јавили, бомбардован је аеродром у том граду, али и насеље Џибрин, као и индустријска зона Шејх Наџар.

Прецизира се и да је као последица бомбардовања срушено неколико зграда, а у целок граду нестала је електрична енергија.

За сада Израел није потврдио да је одговоран за синоћни напад на Алеп.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - RASTU TENZIJE: Izraelci napali aerodrom u Alepu (FOTO)

Медији подсећају и да Израел није први пут бомбардовао Сирију, те да је Тел Авив те нападе правдао потребом да се заустави Иран у свом војном ширењу по Сирији.


sputniknews.com


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Marks

28.03.2019. 11:00

кога глуме Изреалци да могу да бпмбардују једну суверено земљу кад им падне ћеф.Врати ће ом стосруко.

Miro Markovic

28.03.2019. 15:06

Изреал може да ради шта хоће све док му леђа чува терористичка Америка. Али, када та Америка једнога дана престане га подупире, Израел више неће да постоји. Ово што Израел ради је добар пример државног тероризна. Што би наш народ рекао: "Лијаће, лијаће али једнога дана долијаће". А после тога, нека је Јеврејима њихов Бог Јахве буде у помоћи.