ЗА СОЛИДАРНОСТ „ЗАХВАЛИЛИ” ЗЛОЧИНОМ: Девојку силовала три мигранта, момак пребијен и везан био приморан да гледа

Новости онлине

уторак, 26. 03. 2019. у 12:37

ЗА СОЛИДАРНОСТ „ЗАХВАЛИЛИ” ЗЛОЧИНОМ: Девојку силовала три мигранта, момак пребијен и везан био приморан да гледа

Илустрација; Фото: Танјуг

Све се дешавало док је догађај за солидарност са избеглицама у организацији студентских група и политичких невладиних организација и даље трајао само неколико метара од сцене бруталног злочина
Гркиња (23) и њен момак су пред судом поново преживели сцене из октобра 2016, када су их на догађају организованом у име солидарности са избеглицама напали мигранти.


Девојка је групно силована од стране тројице избеглица из Алжира и Сирије, док је њен момак био претучен и везан и морао је све да гледа.


Девојка је са својим момком одлучила да посети догађај организован на Универзитету у Солуну како би се исказала солидарност са избеглицама.


У току хуманитарне журке, студенткиња и њен дечко су пролазили кроз двориште Универзитета, када су их изненада напала тројица миграната са разбијеним флашама и везали их.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Мигранти пљачкају викендице око Сомбора


Избеглице су приморале жену на орални секс претњама да ће је убити заједно са њеним момком и затим су је опљачкали, а све се дешавало док је догађај за солидарност са избеглицама у организацији студентских група и политичких невладиних организација и даље трајао само неколико метара од сцене бруталног злочина, пише Аваз.


Грчка полиција је успела да ухапси тројицу миграната. У стану у којем су живели мигранти полиција је пронашла дрогу, 5.500 евра у готовини и украдени накит.


Прошле седмице суд у Солуну је осудио двојицу миграната, док ће се трећем нападачу од деветнаест година судити као малолетнику.


(avaz.ba)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Sladjana

26.03.2019. 13:14

To je to. Ako NE branimo svoju zemlju a to znaci stiti je I od drugih Koji hoce da joj see uvale NE samo da mizemo izgubiti nase ljude, vec kao prirodan tok stvari , mozemo izgubiti drzavu. A imati drzavu je nepricenjiv blagoslove. Zato bi have bila jako striktna I sa Albancima. Ako olako delimo svoje sa drugima, mozemo izgubiti

Александар

26.03.2019. 13:49

Е то је тај рад, Судар "култура" за муслимане, они који то нису, нису ни људи. Запамти то роде мој и дејствуј како савест налаже.

mama

26.03.2019. 21:21

Orban zna sta radi i jedini ima hrabrosti da zastiti svoj narod i svoju kulturu a tako stiti i posrnulu Evropu.

Ruben

27.03.2019. 16:51

Anglosaksonske tajne sluzbe organizuju najezdu ; medju masu koja u beznadju bezi od rata salju masovno monstrume - placenike koji su za njih izvrsavali zadatke u razaranju Sirije. glupo je nasedati na nekakve besmislene teorije o zivotinjskoj prirodi muslimana ; to je interes sionskih i anglosaksonskih kriminalaca. Na srpskim medijima je da oddgovorno obavestavaju svoje cirtaoce o ovome fenomenu koji je u stvari najnovija forma njihovog rata