ЗНА ТРАМПОВЕ ТАЈНЕ? Манекенка иза секс скандала „Рибица” приведена у Москви (ФОТО)

Бета

17. 01. 2019. у 21:33

ЗНА ТРАМПОВЕ ТАЈНЕ? Манекенка иза секс скандала „Рибица” приведена у Москви (ФОТО)

Фото Танјуг, АП

За сада нема званичних информација о њеном привођењу, али су неки путници, кооптужени у истом случају који су заједно с њом враћени у Москву, рекли да су је одвели полицајци
Манекенка и ескорт дама из Белорусије, која је изазвала сензацију тврдњом да има информације о руском мешању у америчке председничке изборе, данас је приведена одмах по доласку у Москву након што је протерана из Тајланда, пренели су руски медији.

Анастасија Вашукевич, манекенка позната под псеудонимом Настја Рибка, ухапшена је у фебруару заједно са још девет страних држављана у Патаји због држања "курса о сексу".

Прочитајте још: СКАНДАЛ "РИБИЦА" ТРЕСЕ РУСИЈУ: Секс и политика на јахти олигарха (ФОТО)

За сада нема званичних информација о њеном привођењу, али су неки путници, кооптужени у истом случају који су заједно с њом враћени у Москву, рекли да су је одвели полицајци који су је чекали на царинској контроли.

Манекенка је изазвала сензацију тврдњом да је пружала ескорт услуге руском олигарху Олегу Дерипаски који је једно време био близак с Полом Манафортом, бившим директором предизборне кампање Доналда Трампа. Рекла је да поседује снимке о наводној помоћи Кремља Трампу.

Никада није откривено шта је заправо у питању а многи су је оптужили да је манекенка само желела да себи направи рекламу.

Манекенка је позната од раније у јавности јер је написала књигу у којој објашњава како треба заводити богате мушкарце.

И Москва и Вашингтон су одбацили њене оптужбе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације