Орбан: Сороша зауставити свим законским средствима

Танјуг

18. 02. 2018. у 18:33

Орбан: Сороша зауставити свим законским средствима

Џорџ Сороша Фото Танјуг / АП

Премијер Мађарске Виктор Орбан поручио је данас да неће стајати мирно док има оних који спроводе планове милијардера Џорџа Сороша, алудирајући на наводни Сорошев план да "увози" мигранте у Европу

Премијер Мађарске Виктор Орбан поручио је данас да неће стајати мирно док има оних који спроводе планове милијардера Џорџа Сороша, алудирајући на наводни Сорошев план да "увози" мигранте у Европу.

"Уколико је потребно, користићемо све јаче и јаче законско 'оружје' да се изборимо с тим планом", рекао је Орбан у говору у којем је оценио рад своје владе, а преноси МТИ.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Orban: Soroševa mreža ima ogroman uticaj na Brisel

Како је рекао у говору у Будимпешти, први корак у томе је "зауставити Сороша".

Он је такође рекао да ће свако ко је "преокупиран" миграцијама и мигрантима морати да се пријави за "националну безбедносну лиценцу" како би могао да спроводи своје активности.

Орбан је поручио и да ће све невладине организације морати да буду транспарентне по питању својих финансија, а да ће оне које то не ураде бити забрањене, без обзира на то колико су моћне или богате.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Gen52

18.02.2018. 23:17

I Vlada Republike Srbije treba da se ugleda na severnog suseda i da preispita rad svih nevladinih organizacija a pre svega njihovo finansiranje. Ako ima i žute banke od Soroša, odmah je zabraniti i proterati iz zemlje.

Mikiboy

18.02.2018. 23:41

Svim zakonskim sretstvima,kaze.I nezakonskim posto Soros nepostuje nikakav zakon.

Stari Pipak

18.02.2018. 23:49

Najgore je sto je Soros samo jedan veci pipak velike globalne hobotnice...a glavu je tesko pronaci!