МИСТЕРИЈА СМРТИ НАЈПОЗНАТИЈЕ ПЛАВУШЕ: Организатор сахране открио стравичне детаље о Мерлин Монро

Новости онлине

02. 05. 2017. у 12:48

МИСТЕРИЈА СМРТИ НАЈПОЗНАТИЈЕ ПЛАВУШЕ: Организатор сахране открио стравичне детаље о Мерлин Монро

AP Photo/Freeman’s, Bert Stern

Организатор сахране, који је помогао да се припреми тело Мерилин Монро за погреб, открио је стравичне детаље о стању њеног тела након што је пронађена мртва

ОРГАНИЗАТОР сахране, који је помогао да се припреми тело Мерилин Монро за погреб, открио је стравичне детаље о стању њеног тела након што је пронађена мртва.

Алан Абот и Рон Хаст водили су једну од најпознатијих погребних агенција у Америци шездесетих година прошлог века.

У својој књизи „Да простиш мртвачка кола“ (Pardon My Hearse) Абот је описао како је изгледало тело легендарне глумице и наводи да је најпознатија плавуша на свету била готово непрепознатљива у тренутку кад ју је угледао мртву.

„Било је тешко поверовати да је то славна лепотица Мерлин Монро. Изгледала је као просечна старија жена која се није превише бринула о свом телу. Очигледно је да су околности у којима је преминула погоршале њен изглед. Кад неко умре, гравитација доводи до тога да се крв таложи на најнижој тачки тела. У њеном случају, с обзиром да је умрла лицем према доле, љубичасте мрље од крви остале су на лицу, а врат јој је јако натекао. Коса јој је била коврџава и кратка", написао је Абот.

Навео је и да неко време није фарбала косу пошто су се јасно назирале смеђе израслине.
„Ноге јој нису биле обријане, биле су обрасле длакама, а усне су јој биле јако испуцале. Нокти на ногама и рукама су јој били запуштени“, сведочи последња особа која је видела тело славне глумице.

Део Аботовог посла био је да окупа и обуче глумичино тело пред сахрану. Абот је открио да су међу њеним стварима пронашли и лажне груди које су одлучили да не користе у припреми тела Мерилин Монро за сахрану.

Извор: rs.sputniknews.com

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

predrag

02.05.2017. 14:09

Kome ovo treba ? Zašto joj ni mrtvoj ne daju mira ? Zapravo , valjalo bi ponovo pogledati film JFK Olivera Stona .Puno stvari postaje jasnije.

MIJO

03.05.2017. 05:32

Jasno je da je MM TELO SAKRIVENO, a starija zena sahranjena! Kenedijevi su je ubili , i negde sakrili.Normalno u Americi.