Кејн најавио победу Клинтонове и сарадњу са републиканцима

Бета

23. 10. 2016. у 16:43

Кејн најавио победу Клинтонове и сарадњу са републиканцима

Тим Кејн ,Фото Танјуг, АП

Кандидат демократа за потпредседника САД Тим Кејн изјавио је данас да ће Бела кућа, ако председничка кандидаткиња Хилари Клитон победи на изборима, сарађивати с републиканцима

Кандидат демократа за потпредседника САД Тим Кејн изјавио је данас да ће Бела кућа, ако председничка кандидаткиња Хилари Клитон победи на изборима, сарађивати с републиканцима да би се премостио јаз после изборне кампање.

Кејн је у интервјуу за агенцију Асошиејтед прес рекао да је већ разговарао са Клинтоновом како да "излече" земљу после избора.

Према његовим речима, борба против економских проблема, налажење заједничког политичког тла, па чак и довођење републиканаца у администрацију биће елементи јединства.

Он је нагласио да још није разговарао са кандидаткињом демократа на председничким изборима 8. новембра о позицијама у кабинету.

"Ми нисмо покренули ову кампању као кампању против Републиканске странке, већ само против Доналда Трампа", рекао је Кејн и најавио је да ће Хилари Клинтон добити много гласова републиканаца.

Потпредседник Клинтонове је навео да је тек недавно почео да размишља о победи као о реалној могућности, наводи агенција АП.

"У последњих неколико недеља почео сам да размишљам - ОК, изгледи за победу су такви да је боље да почнемо да мислимо о практичним стварима", казао је он.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације