На аеродрому у Бангкоку пронађена змија

Танјуг

11. 01. 2016. у 10:24

Аеродром "Суванапум", који је изграђен на земљишту које је локално становништво звало "Мочвара кобри", саопштио је да се "извињава због инцидента, који је уплашио путнике"

На аеродрому у Бангкоку пронађена змија

Аеродром "Суванапум"

БАНГКОК - Главни међународни аеродром у Бангкоку извинио се данас након што су путници нашли змију обмотану око колица за пртљаг на долазном терминалну.

Аеродром "Суванапум", који је изграђен на земљишту које је локално становништво звало "Мочвара кобри", саопштио је да се "извињава због инцидента у недељу, који је уплашио путнике", пренела је агенција АП.

Једна путница уочила је змију након што је ставила кофере на колица за пртљаг, док се припремала да напусти долазни терминал.

"Након што им је јављено за змију, обезбеђење је одмах ухватило животињу, а ниједан путник није повређен", наводи се у саопштењу предузећа "Аеродроми Тајланд", у којем је наведено да се ради о "беби змији", али не и којој врсти она припада.

"Уверавамо јавност да смо увели оштре мере како би се спречило да отровне животиње уђу у зграде аеродрома. Верујемо да је змијица успела да уђе у долазни терминал пошто је веома мала", стоји у саопштењу.

Херпетолог Танафонг Таван је, на основу фотографија змије пронађене на аеродрому, проценио да се ради о врсти која није отровна.

На Тајланду је данас дошло до још једног инцидента са змијом, кад је на острву Пукет једну кинеску туристкињу на представи са змијама ујео питон кад је покушала да га пољуби у главу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације