ПОГЛЕДАЈТЕ: Сиријска војска напада Нусра фронт у Хомсу (ВИДЕО)

Новости онлине

недеља, 03. 01. 2016. у 21:47

ПОГЛЕДАЈТЕ: Сиријска војска напада Нусра фронт у Хомсу (ВИДЕО)
Сиријска војска нанела је велике губитке џихадистичкој организацији Нусра фронт у северној провинцији Хомс
Сиријска војска нанела је велике губитке џихадистичкој организацији Нусра фронт у северној провинцији Хомс, јавља иранска агенција Фарс.

Сиријске копнене снаге су на северу покрајине гранатирале положаје терориста, док су војни авиони изводили ваздушне нападе.

„Бомбардовање је изазвало забринутост код терориста, с обзиром на то да је било праћено и нападима са копна који су били усмерени на гранатирање на линији одбране“, рекао је агенцији Фарс извор из војске.

Према његовим речима, сиријски авиони бомбардовали су позиције Нусра фронта у неколико села у провинцији, и том приликом је убијен и рањен велики број милитаната.

„Поред великог броја жртава међу терористима, у ваздушним нападима уништена је и њихова војна опрема“, додао је војни извор.

Према мартовским извештајима Уједињених нација, од почетка сукоба у земљи економски губици су досегли цифру од преко 200 милијарди долара.



(Извор: sputniknews.com)





Коментари (4)

Nele

03.01.2016. 22:53

Na ovom snimku se u određenom trenutku u jednoj sobi vidi sve što su islamisti ostavili bežeći od Sirijske vojske a većina tih proizvoda nije pisana arapskim pismom već latinicom.Prepoznao sam i kutiju argentinskog čaja.Drugim rečima,ovo nisu kupili u Siriji gde se više ništa ne proizvodi nego je očigledno da im pomoć stiže sa zapada i Amerike!

Vladimir

04.01.2016. 04:31

@Nele - Nije vazno sto oni mrze hriscane ali hriscanski proizvodi mirisu lepo, chak i oruzje koje kupuju, kupuju od hriscana da bi ih ubijali i da bi ubijale svoju bracu muslimane.