Клинтон се тестирао на сиду!

Д. Савић

недеља, 06. 12. 2015. у 09:25

Клинтон се тестирао на сиду!

Хилари и Бил

Књига "Бил и Хилари" открива нове пикантерије о бившем председнику Америке. Кандидат за шефа Беле куће Хилари натерала супруга на проверу

ОДАВНО није тајна да је некадашњи председник САД Бил Клинтон имао бројне љубавне авантуре, али детаљи из његовог бурног сексуалног живота и даље не престају да интригирају Американце. Последња пикантерија стиже из књиге "Бил и Хилари, дакле то се зове љубав", Портера и Принса, у којој се тврди да је Хилари Клинтон, знајући да њен сурпуг "воли секс без заштите", од њега захтевала да се тестира на сиду.

Међу другим бизарностима, истина неауторизованих момената из живота Клинтонових, почев од времена када су живели у Арканзасу, па све до данас, издваја се наводни председников насртај на некадашњу прву даму САД Џеки Кенеди Оназис, чијем покојном супругу Џону Кенедију се дивио.

Аутори, наиме, тврде да је Бил "покушао да заведе Џеки" у њеном стану у елитној њујоршкој Петој авенији:

- Скоро да смо почели да се рвемо. Било је врло непријатно - наводно се, тада шездесетогодишња Џеки поверила бившој уредници "Вашингтон поста" Кетрин Грем.

Рекла је, наводно, да је, истина, била поласкана што је још привлачна двадесетак година млађем мушкарцу, али и да се уплашила, јер је схватила да је реч о човеку који се не мири са женским "не". Од тада је, наводно, избегавала да остане насамо с Билом Клинтоном.

Клинтонова супруга је, на све то, наводно, рекла да је разлика између ње и Џеки у томе што је она патила у тишини после Кенедијевих превара, док је Хилари о томе читала на насловним страницама новина. Представник Клинтонових, чији је брак, али и место у Белој кући, својевремено уздрмала Билова љубавна афера са младом стажисткињом Моником Левински, на све ово је, преносе медији у САД, прокоментарисао: "Можете ли да наведете да се смејем потпуној апсурдности ове приче?"

НЕГАТИВАН

КЊИГА Дарвина Портера и Данфорта Принса није још стигла на полице књижара, али Американцима је већ, у изводима објављеним у медијима, саопштено не само да је бивши председник обавио тестирање, већ и да могу да одахну. Резултат је био - негативан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

Komentator

06.12.2015. 10:48

Stvarno slika ponekad moze da bude opticka varka; u ovom slucaju za one koji ih ne znaju.

impichment

06.12.2015. 11:39

Sa ovom slikom plasim decu,kada nisu dobra.Sad ce ova zena da vam dodje,ako se ne smirite.

Dea Furina

06.12.2015. 14:30

@Pera - Придружујем се жељама уз наду у позитивне резултате теста.

Đura Zmaj

06.12.2015. 14:08

A je l' napisala nešto o Joko Ono, i "onim stvarima" i kako dele "iste vrednosti".?!